2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680242 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی جان ریجن خیلی خوبه سره یه ماه ریزش را خیلی کم میکنه شنبلیله را با یه دستگاه چرخ کن آبش را بگیرر بمال به کف سرت برا من ریزش را زیاد میکرد
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
سلام.بچه ها ایشالا دوباره همگی جمع بشیم و به بچه های جدید هم بگیم چیکار کنن.تو رو خدا بعد امتحانات بیادودلم واستون ی ذره شده الی جون منم موهام چربه ولی همیشه روغن میزنم و موهامم اگه بهتر شدن بخاطر روغناست.پوست سر روغنو خوب جذب میکنه. تنها نکته هایی ک داره اینه ک باید طبع ترکیبت متعادل باشه ن سرد و ن گرم مث روغن ترکیبی ک با مورد و... متعادل شده درست گرم کردن مقدار لازم رو بخار آب گرم کنید و بصورت دوار و حدودا 10 یا بیشتر ماساژ بدین خون رسانی ب سر مهمه و ورزش خاص داره.مث آویزون کردن سر و... موهاتونو یا شامپو بچه بشورید. قبل از اینکه روغن بزنید یا برید حموم موهاتونو شونه و گره هاشو باز کنید شامپو تخم مرغی زرد برای موهای چرب. و صورتیش برای موهای خشک خیلی خوبه تابستون گذشته بچه ها تو تاپیک میگفتن ک بهتر از شامپوهای دیگن سرتونو مستقیم زیر دوش نگیرید.یکم خم کنید.آب ولرم حجامت برای ریزش مو میتونه موثر باشه رِِژیم غذاییتون هر چی ارگانیک تر بهتر جونه گندم بریزید تو ماست و سالاد و..... لیموترش و انگور و هندونه از بهترین میوه های فصلن واسه مو خوردن ی مشت تخم کدو در روز فوق العادس من خوردم کنجد هم همینطور توی ی ظرف سر بسته و توی جای ب دور ار آفتاب و ی دستور دیگه ک ما میخوردیم شیر رو داغ میکردیم ی ق پودر سنجد و ی ق عسل میزدیم توش من ک ادامه ندادم ولی خیلیا راضی بودن خواهشا دنبال تنوع نباشید ی برنامه بچینید طبق اون عمل کنید موهای سست و نازک ممکنه بریزن نترسید تو حموم نه مو رو بکشید نه شونه کنید نه محکم ماساژ بدین. ی تخم مرغ محلی هم زده بعد تمیز کردن مو.مو رو ضخیم میکنه
ی نوع پاکسازی بدن کاهش و متعادل کردن وزن تصفیه کننده خون دفع سنگ صفرا درمان یبوست پاکسازی معده و روده درمان جوش صورت روشن کننده پوست ضد لک صورت تنظیم فشارخون تنظیم قندخون تنظیم چربی خون http://hakimmehr.blogsky.com/1392/08/15/post-61/%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%86
پگاه کجایی خانمی؟؟ امتحانا خوب شده روشن جان آهن چند تا آزمایش داره اگه منظورشون ذخیره آهن یا فریتین باشه باید بالای 10 باشه ولی بالای 40 مو نمیریزه و بالای 70 موی جدید در میاد ولی رنجش بین 10 تا 100 هست. ستاره جان ایشالله که مشکلت حل شده
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
atataمن به روغن شیدی بجای روغن رزماری پودرشو ریختم.کرچک و بادوم تلخ رو هم اضافه کردم.بعد مدتها یعنی از شهریور تا الان ترکیبی نزدم.ی خرده ریزش داشتم حس میکنم خیلی کمتر شده روغنایی ک خودم درست کرده بودم و خیلی مونده بودند از تابستون تا الان رو میزدم انگا تاثیرشون زیاد شده بود اما تموم شدن دیگه. مث روغن سیاهدونه و سیر ک خودم تابستون درستشون کرده بودم. چون دو بار زدم و رفتم با دوستم بیرون تا دیدم گفت چقد موهات پر شدن نسبت ب قبل
2810