2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680234 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نازگل من اون روغن هندیو از همدان خریدم 60 تومن اما بنظرم بی فایده بود.ادرسشم اینه: دور میدون بوعلی به سمت خیابون شریعتی یه پاساز هست طبقه پایینش اون مغازست.
من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است!!!
سلام دوستان. خانوما می شه یکی جواب سوال منو بده؟؟؟ من موهام خیلی چربه. آیا استفاده از روغن ها برای موی چرب ضرر نداره؟؟؟ من الان دارم یه روز درمیون از روغن زیتون خوراکی ولرم استفاده می کنم و سرم رو باهاش ماساژ می دم و چند ساعت بعدش می رم حموم. کارم اشتباه نیست؟؟؟
الی جون کارت اشتباهه یه روز درمیون روغن برای موهای چرب زیاده،بعد سعی ن روغن زیتون بودار استفاده کنی و با روغنای دیگه هم ترکیبشون کن تا مفیدتر باشه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
روغن ترکیبی رو دستورشو صفحه اول نوشته عزیزم ولی اگه نتونستی همشو بخری مثلا کرچکو با اسانس یا روغن روزماری باهاش قاطی کن،من خودم 30 الی 40 دقیقه میذارم عزیزم دو روز در هفته خوبه فقط وسطش ماسکایی بذار که چربی موهاتو متعادل کنه مثل حنا یا سیر و پیاز بعد اگه بعد حموم چربی روغنا رو موهات بمونه باعث ریزش بیشتر میشه ها،مواظب باش،کامل بشور سرتو من که روزایی که روغن میزنم تو یه لیوان آب و سرکه میریزم و البته کمی شامپو،کامل میبره چربیه روغنو
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
مرسی ستاره جون حتما میگیرم کرچک و رز ماری رو. امروز که سرم با روغن زیتون ماساژ دادم با شامپو کاپوس جوانه گندم فقط یه بار شستم اصلا چربیش نموند. راستی من امروز شنبلیله خریدم. تورو خدا یکی بیاد بگه حالا باهاشون چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان! من دوباره اومدم... مدتیه کلا روغن مالی رو گذاشتم کنار و حدود3 ماهه که بدلیل بارداری مصرف ماینوکسیدیل رو هم قطع کردم! ولی ریزش موهام افتضاح شده!افتضاح! کسی از عوارض مصرف ماینوکسیدیل تو دوران بارداری اطلاع داره؟ میخوام دوباره ریجن دایت بخرم و مصرف کنم...مکمل دیگه ای کشف کردین که به همین اندازه مؤثر باشه؟ ممنونم از راهنماییتون.
2810