2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680185 بازدید | 28507 پست
موهای من وحشتناک میریزه در طول روز وقتی دست به موهام میکشم دسته دسته میریزه و تا خودم دست نکشم این ریزشش تموم نمیشه توروخدا کمک کنید خیلی نگرانم
نــــــــــــــــــورا ، نـــــــــــــــــور زندگیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید برای حاجت روا شدن بیایید اینجا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=859791&PageNumber=1
بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)
بله مرمری جون می تونه پرولاکتین هورمونه شیره فک کنم که نباید در مواقع عادی بالا باشه و فقط تو دوران بارداری و شیردهی میره بالا،البته مطمئن نیستم بذار بچه های دیگه ام بیان جواب بدن ولی اینکه نابجا بالا رفتنش می تونه دلیل ریزش مو باشه رو مطمئنم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
ممنون ستار ه جون که جواب دادی...یه دکتر می رم نشون می دم....دکتر آزمایشگاه هم تعجب کرده بود که اینقد پرولاکتینم بالا بود...گفت می تونه دلیلش اضطراب و استرس بالا باشه. ولی آخه من استرس ندارم!!
سلام دوستان
الان 5-6 ماهه که منتظر بودم زایمان کنم و بعدش حسابی به موهام برسم
من 30 سالمه
2 ماهو نیمه که زایمان کردم و موهام داره کم کم میره تو فاز ریزش
قبل از بارداری هم ریزش مو داشتم حتی یه دوره مزو تراپی کردم
البته طاسی و یا ریزش مو شدید نداشتم کم پشتی موهام ارثی بود عمه هام هم کم مو هستند
ولی چند سالی میشه که موهام نازک و کمتر میشه
ریزشش خیلی شدید نیس ولی همین قدری که میریزه انگار دیگه در نمیاد
موهام خیلی چرب و نازک و نرمه
اینم بگم که موهام همه جاش کم پشته فقط جلو سرم نیست
دیروز دکتر بودم بهم قرص ریجن دایت داد و یه محلول به اسم rinfoltil
میشه منم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم

صدای خنده ی خدا را میشنوی؟هنگامیکه به آرزوهایی که تو آنها را محال می پنداری میخندد؟
کامرون جون من منتظرم
چیزایی که شاید لازم باشه بدونی برای تجویز نسخم:
موهام فوق العاده چربه همینطور پوستم
خودمم خیلی گرمایی ام و خیلی عرقو
صدای خنده ی خدا را میشنوی؟هنگامیکه به آرزوهایی که تو آنها را محال می پنداری میخندد؟
دوستان چرا تایپیک رونق نداره؟ خب این درسته کسایی که نتیجه گرفتن بفکر بچه هایی تازه وارد نباشن. خودتون اون روزا یادتونه چقد استرس داشتین خب حالا وظیفه شماست ما ها رو کمک کنید.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام واقعا ممنون از این مبحث خوب من موهام خیلی نازک شده و کم پشت با ریزش زیاد 2بار تا حالا آب شنبلیله زدم بد نبوده.صابونم هم 1ماه عوض کردم صابون مراغه میزنم. من خیلی از صفحاتو خوندم ولی بازم سوال دارم در مورد سبوس. اینکه سبوس با شلتوک فرق داره درسته دیگه؟تو خیلی سایتها نوشتن یکیه! حالا با توجه به اینکه من پلی کیستیک هستم،سبوس رو دم کنم بخورم؟هورمون مردوونه داره؟یا شلتوک هورمون مردونه داره؟ من طبعم گرم و خشکه،موهام فو قالعاده خشک و وزوزی هستش،موهام فر ریزه.کمبود آهن هم دارم. ممنون میشم راهنمایییم کنید چی کار کنم که موهام هم پرپشت بشه هم ضخیم بشه تارش،و اینکه موهام خیلی گره میخوره تو هم،الان شونه کنم 2دقیقه بعد به هم پیچیده! ممنون از راهنماییهاتون. انشاالله همه موهای پر و سالمی داشته باشید.
آوا جان روغن نارگیل خیلی تو نرم شدن مو تاثیر داره برای ضخیم شدن مو هم کرچک و آملا و در مورد سبوس برنج من مطمئن نیستم ولی برای خود من خوردنش ریزشم را بیشتر کرد. اگر پلی کیست هستی پیاز درمانی واقعا عالیهههههه رحم را پاک میکنه حتی از عفونت نعناع هم میتونی دم کنی بخوری رازیانه و فراسیون هم عرقش خوبه بخر بخور ولی زیاده روی نکن موقع ظرف شستن پیشبند ببند که شکمت خیس نشه و محل تخمدانها را با روغن گرم مثل کنجد ماساژ بده
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
دوستان من ژنتیکی جلو سرم داره مث مامانم میشه کم پشت دارم میشم خیلی بده حتی توو فکرم برم پودر سیاه بخرم از لوازم آرایشیا موقع بیرون رفتن و مهمونیا اون قسمتی که کم پشته رو با پودر بپوشونم که پوست سرم کمتر جلوه توجه کنه خیلی ناراحتم تجربه ی خوبی از این تاپیک دارین باهام در میون بذارین؟ یک دنیا ممنونتون میشم.
2810