2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680194 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان من تازه واردم.هر کاری میکنم سر از این تاپیک در نمیارم.شیدی جون کیه؟من آخرش نفهمیدم چیکار کرده موهاش دراومده! عکسایی هم که تو صفحه ی اول گذاشته دیده نمیشن.کمک کنید.ممنون میشم
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون آتاتا عزیز خیلی وقته عرق رازیانه میخورم ولی حس میکنم خیلی تاپیر نداره،چند شبه دارم دم کردشو شبی نصف استکان میخورم. روغن نارگیل رو بزنم به ساقه مو؟اعصابم ریخته به هم،از بس زبر شده و گره میخوره همش موقع شونه کردن کنده میشیه.تازه انگار نه انگار20ثانیه هستش که شونه شده روغن کرچکو به ابرو و مژه میزنم.طبعمم تو یه سایت گرفتم گرم و خشک با غلبه گرمی هستش.کرچک برای موهام ریزش نمیاره؟ابروهام که حس میکنم یکم میرزه،نمیدونم من حساس شدم؟ راستی من پروده شنبلیله،همون که با روغن نارگیله درست کردم،خوبه؟باعث محکم شدن ریشه مو و دراومدن مو میشه؟یا حتما باید ترکیبی درست کنم؟ لطف میکنید راهنمایی میکنید
شامپو گیاهی خشک مشخصه ها : - کنترل ریزش موی سر و تقویت مو - تحریک مجدد رشد مو - ترمیم تار موهای آسیب دیده و یا رنگ شده - تنظیم PH پوست سر - افزایش خون رسانی به کف سر - تنظیم چربی مو و پوست سر - رفع موخوره و شوره سر توضیحات: شامپو گیاهی خشک بعنوان یک داروی گیاهی برای رشد مجدد مو و جلوگیری از ریزش مو می باشد. این شامپو دست ساز عطاری و بصورت پودر شامل گیاهان دارویی اعم از، ریشه گیاه جنسینگ، گیاه رزماری، گیاه گزنه، گیاه بنفشه، روغن نارگیل، بیوتین، شلتوک برنج، صبر زرد، آلوورا، سدر، بابونه می باشد. در زیر فواید داروهای گیاهی استفاده شده ذکر می شود: ۱- ریشه جنسینگ: این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین ویتامین B و علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامین‌های A ، B6 و فلز روی است. این خاصیت ریشه جنسینگ باعث می شود ریزش موی سر متوقف شود و در صورت استفاده مکرر باعث رویش مو نیز شود. ۲- رزماری: حاوی سینئول (اکالیپتول)، آلفا پینن، کامفن، کامفر، بورنئول، بورنیل استات، بتا کاریوفیلن، لینالول، لیمونن می باشد. ترپن‌ها و ترپنوئیدهای موجود در رزماری باعث دیلاتاسیون عروق، بهبود گردش خون محیطی و تغذیه بهتر فولیکول مو میشوند. ۳- گزنه: حتما درباره خواص گزنه بسیار شنیده‌اید و می‌دانید که این گیاه یکی از معروف‌ترین گیاهان دارویی است که امروزه در سراسر جهان از آن برای تهیه شامپو‌ها و لوسیون‌های صنعتی و گیاهی برای تقویت و رویش دوباره مو استفاده می‌کنند. این گیاه می‌تواند با تحریک ریشه‌های مو علاوه بر بهبود رویش موهای شما حتی ریشه موهای از دست رفته شما را تحریک کند و آنها را به رویش مجدد وادارد. ۴- گیاه بنفشه: بنفشه می‌تواند از ریزش موی سر، شوره سر، خارش و جوش زدن پوست سر جلوگیری کند. ۵- روغن نارگیل: مو ها را تقویت کرده و از ایجاد موخوره جلوگیری می کند. ۶- بیوتین: یکی از راههای درمان ریزش مو، رساندن مواد مغذی حاوی ویتامین B زیاد به مو و ریشه مو است که در گروه ویتامین های B ، ویتامین B6 و بیوتین اهمیت خاصی دارند. بیوتین ویتامینی است که دربسیاری از محصولات آرایشی به عنوان مکمل بهبود دهنده وضعیت مو اضافه می شود، زیرا عارضه مشخص کمبود بیوتین، ریزش مو است. در این شامپو گیاهی از پوست خشک شده موز و پودر جوانه گندم بعنوان بیوتین استفاده شده است. بیوتین ویتامین H نامیده می شود و ویتامینی است که ب اعث رشد مو می شود واز خانواده ویتامین B12 است. . موهای شکننده و سلامت و بافت مو را بهبود می بخشد. بیوتین شناخته شده است برای ضخامت و حجم مو بسیار عالی است. ۷- شلتوک برنج: شلوک و یا سبوس برنج منبع خیلی خوبی از ویتامین های گروه B مخصوصا B1 است. ویتامین های گروه B یکی از ویتامین های مهم و ضروری برای حفظ سلامت موها است. جالب است بدانید که ویتامین B1 یا تیامین برای آزاد کردن انرژی از چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها مورد نیاز است. ۸- صبر زرد: این گیاه جریان گردش خون در پوست سر را بهبود می بخشد و رشد مو را تحریک می کند. ۹- آلوورا: ژل گیاه آلوئه ورا، PH سلول های موها را در حد متعادل نگه می دارد، لذا رشد موها را افزایش می دهد و باعث می شود موها سالم تر و محکم تر رشد کنند. ۱۰- سدر: بر اساس پژوهشی که روی حدود ۸۶ فرد مبتلا به آلوپسی (ریزش موی منطقه‌ای) انجام شده است، استفاده از سدر، موجب تقویت موها شده است. سدر تحریک کننده رویش مو بوده و موجب افزایش گردش خون می‌گردد. ۱۱- بابونه: بابونه، برای موهای چرب که حاوی شوره سر است مفید می باشد. این گیاه باعث تعادل چربی پوست سر می شود علاوه بر آن این گیاه با ایجاد تعادل در میزان آب مانع خشک شدن پوست می شود. بابونه تارهای مو را تقویت و احیا می کند و آسیب های مو را که بر اثر بیماری های داخلی به وجود می آید به حداقل می رساند. این شامپو یک شامپوی عطاری بوده و تمامی گیاهان ذکر شده در این شامپو استفاده شده است. نوع مصرف: پودر شامپو را در یک لیتر آب جوشیده(۱۰ دقیقه جوش بیاید) ولرم اضافه کرده سپس بهم بزنید تا شامپو تهیه شود. بعد از شستن کامل موها، ۷ قاشق از محلول را به موهایتان مالیده و ۴ الی ۵ دقیقه به آرامی ماساژ دهید و سپس موهایتان را دوباره بشویید. این عمل ریزش و شوره مو را بکلی از بین می برد و در صورت استفاده مکرر باعث رویش مو می شود. دوره درمان حداقل ۳ ماه می باشد. برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول اینجا کلیک نمایید
سلام من تازه این تایپی رو پیدا کردم موهام وحشتناک میریزند طوری که قسمت بالای سرم معلوم شده آزمایش تیرویید دادم و میدانم که دارم قبلا قرص میخوردم اما با بهبودش دکترم قطعش کرد که نباید میکرد برای ویتامین د هم دارم قرص میخورم از فردا میخواهم ترکیب حنا با بابونه بزنم فقط بهم بگید چقدر و چطوری درست کنم بهترین ترکیب برای درآمدن موهامم باید روعن نارگیل عالی تو خونه دارم با چی مخلوط کنم چقدر بذارم من یک بچه 11 ماهه دارم نمیتونم همه صفحات رو بخونم پس خواهش میکنم کمکم منید
راستی دوستان من رفتم گیاه خرگوشک رو از عطاری بگیرم خودم عصارشو همونطور که گفتید درست کتم گفتش گیاهش نیست!!حالا میخوام بدونم کسانی که تهران هستن از کجا میخرن؟بخصوص طرفهای شرق اما اگر جای دیگه تهرانم بود بگید لطفاو قیمتش چه قدره. شماها که در مورد پلی کیستیک اطلاعاتتون بالاست،من کیست دارم میتونم تخم کتان بخورم؟هم برای آب شدن شکمم هم کلا برای جذب ویتامین و املاح و... اینا دیگه ممنون از توجهتون
ببخشید که وارد مبحث شما شدم
من از بیست و چهار سالمه و سه سال پیش به علت استرس زیاد و التهاب ریشه مو ریزش موهایم شرو شد
ولی از یک ماه پیش که روشهای گیاهی این تاپیک رو انجام دادم و تغذیم رو اصلاح کردم ریزشم بسیار کم شد و موهای ریز زیادی روی سرم در اومده
حالا یه سوال داشتم
چیکارکنم که موهای ریزی که تو سرم هست زخیم بشه و بلند و از شر جوشهای سرم راحت بشم
ضمنا ریزش من ارثی نیست و موهام قبل ریزش بسیار پر پشت بود
باتشکر از شما

ممنون میشم اگه یاریم کنید مخصوصا خانم شیدی که تجربش بیشتره
فائزه جان صفحه اول رو بخون کاملا توضیح داده ماسک حنا رو.بابونه رو بجوشون از صافی رد کن بعد یک قاشق مورد+پودر نخود+سدر+وسمه+حنا خمیر کن بزار روموهات
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آقا سجاد فکرکنم الان باید روغنا رو شروع کنی؟ دقیقا واسه کاهش ریزشت چیکار کردی و چه مدت؟ اگه ماسکا رو زدی حالا روغنا رو شروع کن. ماینوکسیدیل میزنی؟ یا فیناستراید؟
خب من اول تغذیم رو اصلاح کردم حدودا یک سالی میشه دیگه فست فود نوشابه و هرچیزی که مواد نگهدارنده داشت رو مصرف نمیکنم روغن مایع و جامد هم مصرف نمیکنم فقط روغن کنجد و زیتون برای پخت و پز غذا استفاده میکنم
و حدودا یک ماه ازین ماسکهایی که اینجا بود شمبلیله. نخود و حنا و قهوه و .... استفاده کردم که خدارو شکر ریزشم بسیار کم و موهای تازه و نازک زیاد در اوردم
فیناستراید مصرف نمیکنم چون ریزشم ارثی نیست
منظورتون از روغنا کدومش هست؟؟
از عطاری بگیرم یا باید حتما طبیعی شو گیر بیارم؟؟
چجوری واسه پخت و پز از روغن کنجد و زیتون استفاده کردی؟مامانا اینکارو میکنن؟ ماینوکسیدیلم نزدی؟ ببین روغنا صفحه اول هستن بخون و استفاده کن. راستی پوست سرت پیدا بود؟ کجای سرت خالی بود؟ روغنا مارک تقدیس باشن. کرچک و مورد و رزماری و اسطخودوس .....
نه خواهر فقط موهام کم پشت شده بود و پوست سرم به شدت ملتهب بود
توصیه من اینه که اول تغذیه تون رو درست بکنید
مثلا خوردن شیره انگور و رب انار به سلامت کبد من و کنترل چربی پوست سرم خیلی کمک کرد
و این که فعالیت روزانه مناسب داشته باشید مثلا نیم ساعت ورزش سبک
و این که خودتون رو دچار افکار بیهوده و استرس نکنید
من خودم یکی از علتهای اصلی ریزشم استرس زیاد بود که شکرخدا الان کمی کنترلش کردم
خب بیشتر پخت و پز رو خودم انجام میدم به کمک مادرم
اخه بیشتر غذاهای گیاهی و سالم مصرف میکنم مثل سوپ جو و سوپ الوچه با اسفناج و کرفس و عدس و اینجور غذاها
نه خواهر فقط موهام کم پشت شده بود و پوست سرم به شدت ملتهب بود
توصیه من اینه که اول تغذیه تون رو درست بکنید
مثلا خوردن شیره انگور و رب انار به سلامت کبد من و کنترل چربی پوست سرم خیلی کمک کرد
و این که فعالیت روزانه مناسب داشته باشید مثلا نیم ساعت ورزش سبک
و این که خودتون رو دچار افکار بیهوده و استرس نکنید
من خودم یکی از علتهای اصلی ریزشم استرس زیاد بود که شکرخدا الان کمی کنترلش کردم
خب بیشتر پخت و پز رو خودم انجام میدم به کمک مادرم
اخه بیشتر غذاهای گیاهی و سالم مصرف میکنم مثل سوپ جو و سوپ الوچه با اسفناج و کرفس و عدس و اینجور غذاها
من رفتم پیش ی مرده ک طب سنتی کار میکرد گفتش شربت ماء الجبن رو بخور شب و صبح بعد گفتش سیر رو باید با نمک بزنی ب موهات تنهایی فایده نداره ی جورایی انگاری مکمل هم هستن
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
2810