2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680040 بازدید | 28507 پست
من که در روز بالای ۱۰۰ تار مو ریزش دارم بعد از حمام هم ۲۰۰ تا از ۱.۵ سال پیش ریزش شدید داشتم موهام ۱/۴ شده......قبلا جلوی موهام کم پشت تر بود اما در مجموع پرپشت بود موهام ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عسیسم من از حنا شرو کردم بعدشم شنبل و پیاز و سیر و خردل بعدم روغن ولی روغنا رو زیاد مصرف میکردم اولا یکم ریشه موهام سفت شد ولی با مصرف زیاد روغنا سست شدن دوباره نمیدونم حالا از روغناس یا استرس؟ البته قبلنا من خیلی ماسکا رو امتحان کردم اخه من 10 سالی هست ک ریزش مو دارم
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
مارپل یه چیز جالب میگفت میگفت که دیگه تو ذهنم کلمه ریزش مو اصلا معنی نداره بهش به عنوان یه عامل بیچارگی نگاه نکن وقتی میبینی میریزه بخند بگو جاش 10 برابر در میاد کلی در اومده
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
اولا ماسک هر روز میذاشتم الان ی روز در میون میزنم سرم خیلی چربه روغنا رو دوباره قطع کردم ماساژ موهامو خیلی میریزونه حنا رو خیلی وقتا با بابونه و وسمه میزنم ی بار حنا رو با اب ریواس تازه گذاشتم موهام افتضاح خشک شده بود حتی پوست سرمم میسوخت
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
2810