2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680246 بازدید | 28507 پست
بعد رو آوردم به ورزش ورزش باعث تنظیم هورمون میشه ولی چه جوری،اینجوری که وقتی از باشگاه میای کربوهیدرات تا 4-5ساعت بعدش نمیخوردم هم برا لاغری هم خوردن کربوهیدرات بعد از ورزش هورمون مردانه رو بالا میبره
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکارو کردم وقتی رفتم آزمایش شکر خدا شکر خدا هورمون مردونم بعد از 5-6سال تنظیم بود ای خدا شکرت ایشاالله همگی هورمونامون تنظیم و سالم باشه همیشه
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
سلام نونهال جونم عزیزم نه من مشکلی نداشتم خودم حس میکنم زنهای خونواده مادریم به ی چیزای حساس میشن تو ماه چهارم یا ی کمبودایی دارن ک بچه های دخترشون کم مون.البته پسراشونم کچل میشن.حالا نمیدونم درسته یا نه موهای من بچه بودم لخت و نازک بود اما الان مجعد و نازکه ک میخوام با تخم مرغ محلی ضخیمشون کنم.البته الان ک هوا گرمه نمیزنم چون عرق کنی بوش فوران میکنه برنامه من بیخیالیه.ازمارپل یاد گرفتم اونم راضی بود تو روغ سیاهدونه بادوم تلخ بذار ببین باز سرد درد میگیری؟؟؟ پریودیمم نه بی نظم نیست
پگاه جونی اینقدر از موهات تعریف کردی دلمونو آب کرد . افتخار بده یه عکس از قبل و بعد درمان موهات بذار روحیه ها بره بالا .
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
ماساژ سر با اب پیاز ربطی به پرولاکتین نداره.... پیاز سرشار از گوگرده که مو رو میبره تو فاز رشد... فقط با فلفل قرمز نزارید ممکنه به بعضیا نسازه... پیاز رویش هم میاره
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
ستاره جون من مطب دکترى که رفته بودم یک خانوم با خواهرزاده اش هردو انجام داده بودند یکیشون ریزش قطع شده بود راضى بود براى اون یکى تاثیرى نداشت ویک اقایى هم انجام داده بود براى پرپشت شدن جلو سرش که نتیجه گرفته بود راضى بود با دکتر باریک بین مشورت کردى ؟!
لیزا جون ....دکتر باریک بین به بیشتری ها میگه مزوتراپی کنند ....به من هم گفتند ...اما من می ترسم هنوز نرفتم...چون یک دکتری تو سایتش نوشته ممکن سلول های چربی رو از بین ببره ... برای .prp هم می گن ممکن باعث فعال شدند سلول های سرطانی در بعضی ادم های که مستعد این بیماری هستند بشه ...البته این هم هنوز اثبات نشده که درسته یا نه )(http://www.queenderma.com/fa/questions.php?page=1927 برای هر روشی یک چیزی می گن
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
2810