2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680276 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام جون ....روش های گیاهی برای افرادی که الگوی ریزششون زنانه هست (فقط جلوی سرشون) خیلی خوبه ..اما به نظرم برای اونایی که الگوی ریزششون مردانه هست (منتشر شده) زیاد موثر نیست
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
وای پگاه جون من عاشق درست کردن روغن هستم که خودم انجام بدم الان یعنی من زرده تخم مرغ میزنم به اضافه رزماری روغن زیتون و سرد و مورد رو حذف کنم. ستاره من شاید دومین پیامم باشه که توی این تاپیک میزارم ولی داروهای گیاهی هیچ وقت باعث ریزش مو نمیشن آزمایش دادی ببین دوست خواهر من یهو موهاش به اندازه سکه خالی شد یعنی تمام سرش اینطوری شده بود اون هم بر اثر استرس زیاد و شوک ناگهانی بود دکتر تمام موهاش رو با تیغ زد و بعد شروع کرد به درمان کردن با ماینوکسیدیل یک موهاییی درآورد که نگو در هر صورتی که باشه باید آرامشت رو حفظ کنی من خودم وقتی استرسم زیاده موهام میریزه تمام کارهایی که پگاه گفت رو سعی کن انجام بدی تو 21 سال سن داری سنت خیلی کمه برای اینکه استرس داشته باشی و جوشی باشی من با این کارهایی که پگاه میگه پارسال تونستم پوست صورتم رو که پر از جوش شده بود ناگهانی از بین ببرم همه این ریختن مو به یه چیز بر میگرده اعصاب و روح و روان باید سعی کنی آروم باشی تا ریزش موهات کم بشه ریزش موهای ما هم ارثیه برادرم موهای جلو سرش کم پشته مادرم - خواهرم هم همینطور ولی من دوست دارم با این درمان های گیاهی مو در بیارم
آقا احسان اگر چربی موهاتون خیلی زیاده حنا بزارین نه حنای رنگی حنای مشکی ولی زیاد روی سرتون نمونه چربی موهاتون رو کم میکنه ریزش رو میگیره ستاره راستی یه چیزی به خاطر آب و هوا هم هست اگر توی تهران هستی بخاطر نویزهایی که میفرستن هم هست باعث ریزش مو میشه حتی باعث نازایی
ستاره جون پى آر پى روش جدیدى بعضى از متخصصین اعتقاد دارند در آینده عوارضش معلوم میشه البته من با علم به این موضوع انجام دادم براى من تاثیرى نداشت ولى افرادى هم بودند که نتیجه گرفته بودند
بهار جون خوشبحال دوست خواهرت کاش منم ریزش موی سکه ای داشتم چون خیلی راحت و سریع درمان میشه من 6 ساله دارم موهامو درمان می کنم تا قبل از 14 سالگی موهام انقدر قشنگ و پر بود که همه بهم می گفتم هر آر ایشگاهی که می رفتم می گفتن حتما برا خودت اسفند دود کن،اگه شما هم جای من بودی 6 سال همه جور درمانو امتحان می کردی مثل من نا امید می شدی تو دور و وریام هیچکس اینجوری نیست نه بابام نه مامانم نه خواهرم،نه خاله هام،فقط 1 یکی از عمع هام اینجوریه که فکر کنم من از اینهمه آدم به اون رفتم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
شاید باورت نشه ولی من چند سال پیش نسخه هام 900 تومن میشد تو هر دوره ی 2 ماهه تازه پول مزو که اون دکتره هر جلسه ازم 350 می گرفت و یه آمپولایی که بهم میزد به کنار تازه این یکی از دکترایی بود که پیشش رفتم من پیش 6 تا دکتر رفتم حتی باریک بین
باریک بین بهم گفت ریزش موهام ارثیه و یه دکتر دیگه یکیم گفت از هورمونای مردونست یکیم که هیچی نگفت گفت درمان نمیشه دوتاشونم ویتامینو چرت و پرت بهم دادن