2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680297 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل ریزشت میدونی چیه؟؟؟ارثیه؟کم خونی؟؟قرص ضد بارداری؟؟؟ شنبلیله به هرکسی نمیسازه متعادل کردن طبع هم نیاز به دوره خاص و نظر پزشک طب سنت باشه سیر و پیاز هم جواب میده اما بخاطر شرایط غیر مساعد دیگه ج نداده باید بری پیش دکتر طب سنت ی چکاپ کامل ازت کنه ی سری خوراکی بهت معرفی میکنه از ی چیزای منعت میکنه من حجامتو خیلی قبول دارم امروزم میخوام برم فقط واسه سلامتی
میدونی پگاه من از اول این تاپیکو خوندم و دنبال کردم جز همون تعداد محدودی که همون اوایل نتیجه گرفتین دیگه هیچ کدوم ازبچه ها نیومدن بگن که این روشا روشون اثر داشته

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
الهام جون این نباید رو تو تاثیر بذار از کجا معلوم ک همه درست انجام دادن یا مشکل از ی جایی دیگه نبوده(استرس.بیماری و...؟؟؟ بعدشم بازم از کجا معلوم رفتارای درستی انجام میدم مثلا بد غذا خوردن.بد حموم کردن.عصبی بودن.کم آب خوردن.حتی روش پخت درست غذا و.... هزار و یک دلیل وجود داره ک کسی جواب نگیره شاید سست اراده باشن تنبلی کنن یا هر روز بخوان ی چیز بزن ب سر یا توقع دارن سرشونو شستن خرمن گیسو شن؟؟؟؟ تو الهامی منم پگاه....منم ی جای این کشورم تو جایی دیگه ش.مشکلات مختلف خونه.بیرون.آلودگی شهر و....... باید علل اصلی رو پیدا کنی شاید آب مصرفی مشکل باشه استقامت بدنها و واکنش ما نسبت ب هم فرقش زمین تا آسمونه به این مسائل فکر نکن خودتو با کسایی ک ج گرفتن مقایسه کن نه کسایی ک نمیدونی چطوری ج نگرفتن اینجور راحتتره اصلا.چون ما راه حل میدیم ک چطور ج گرفتیم و شرایطم اینجور مساعد شد..به چی توجه کردیم چیو منع کردیمو و..... ولی اونا نمیدونن مشکلشون کجاست و 100% هم تو نمیتونی بفهمی چرا ج نگرفتن