2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان ، من خواننده خاموش تاپیک بودم ولی با وجود اینکه تمام مطالب را خواندم هنوز نتونستم راجع به استفاده از ماسکهای پیشنهادی تصمیم بگیرم. حالا کارهایی که انجام دادم را شرح میدم. اگر امکان داره من را هم راهنمایی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ، من تقریبا از دو سال پیش درمان موهامو شروع کردم ، به پیشنهاد یکی از همکارام به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کردم موهام فوق العاده نازک و کم پشت بود طوری که دائما بلوند میکردم که کف سرم مشخص نباشه .
دکتر گفت که ارثی هستش و ماینوکسیدیل دست ساز خودشون ، قرصهای ویتامین خارجی و محلول بتیس را بهم داد که فوق العاده موثر بود و ریزش موهامو قطع کرد .
البته به دستور اکیدشون هم هیچگونه دست کاری روی موهام نکردم و کلا رنگ را گذاشتم کنار .
خلاصه موهام پر و ضخیم شد طوریکه هم بلند شد و هم اینکه با وجود کلا مشکی شدنش دیگه اصلا کف سرم معلوم نبود.
به پیشنهاد دکترم پی آر پی کردم و بعد از دو ماه 7 جلسه مزوتراپی انجام دادم که اون هم خیلی موثر بود .

درمانم ادامه داشت با همون محلول و داروهایی که بهم میدادن . تا امسال که متاسفانه تقریبا از چهارماه پیش دوباره ریزش شدید گرفتم .
دکترم گفت از استرس و عصبی بودن هستش ( البته چون درسهام یه کمی فشرده شده بود خیلی بهم فشار اومده بود و واقعا استرس داشتم ) طوری موهام ریزش گرفت که دوباره کوتاهشون کردم و به پیشنهاد دکترم الان دوماهه که دوباره مزوتراپی را شروع کردم . دکتر میگفت دوباره اول پی آر پی کن بعد مزوتراپی که قبول نکردم چون اصلا اعصاب درد کشیدنش را نداشتم .
الان با گذشت 4 جلسه از مزوتراپی بازم ریزشم ادامه داره . میخوام درمان گیاهی را شروع کنم ولی واقعا نمیدونم از کجا و چی استفاده کنم
اگر دکتری دراین رابطه می شناسین یا پیشنهادی دارید خوشحال میشم کمکم کنید. ضمن اینکه با وجود این همه هزینه ای که کردم همش داره از بین میره
لیساجون سلام ، دفعه پیش برام خیلی عالی بود اصلا باورم نمیشد که اینقدر موهام پر و یکدست بشه ولی متاسفانه یکسال بیشتر دوام نداشت و الان با گذشت چهار چلسه از مزوتراپی هنوز ریزش دارم و خیلی ناراحتم . دیگه نمیدونم از دست این چهارتا شیوید چکار کنم .
سلام آیلین جان و کمرون عزیز
من موهام فر و کم پشت هست و برا مدت 3-4 ماه برنامه شما رو اجرا می کردم (ماسک حنا+ حلیم شنبلیله و روغن)
تا اینکه یکی از دوستام ازم خواست که برای مدرک آرایشگریش مدل "فر " با مواد مو بشم. ... خلاصه بعدش دوباره ماسک حنا گذاشتم. و یه هفته بعدش (هفته پیش) ریزش موهای من شروع شد الان دسته دسته موهام میریزه.
بدون اینکه بدونم این مواد رو نباید با حنا استفاده کنم... خلاصه مربی دوستم گفته مواد گیاهی رو با مواد شیمیایی نباید استفاده کنم به نظر شما من چکار باید کنم به غیر از روغن مالی می شه از چیزی استفاده کرد؟
ببخشید طولانیییییییییییی شد. لطفا به دادم برسیدخیییییییییییلی مررررررررسی
نرم کننده های قوی فقط باعث افزایش انعطاف موها می شوند. بنابراین بهتر است نرم کننده های حاوی سیلیکون را انتخاب کنید، نظیر دایمتیکون و سایکلومتیکون.
دوستان درمورد این مطلب راهنمایی کنید

من یک بار شامپو ایروکس پروویتا اف 5 میزنم یه بار هم نرم کننده چوانه گندم داروگر

این نرم کننده بالا چی هستش ؟
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
سلام سارای عزیز

صفحه ی اول رو خوندی؟؟؟ موهات چربه یا معمولی یا خشک؟ طبعت چیه ؟؟ سرد ؟ گرم؟ با توجه به اینا ماسکهای موثر و روغنهارو انتخاب کن تا ایشالله نتیجه بگیری.
این کار مداومت حوصله و هزینه میخواد درد هم نداره پس شروع کن تا ایشالله موهای سرتو دوباره جون بدی
2810