|
مشاهده متن کامل بحث +
1679907 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها یه سوال! عنصل فاسد میشه؟ من امروز خریدم ولی جرئت نکردم رندش کنم،همینجوری حلقه حلقه کردمش ریختمش توی یه شیشه روشم روغن نارگیلو املا و زیتون ریختم تا کی تو روغنا می مونه؟بعد چجوری باید استفادش کنم؟
کاش منم اونورا بودم می رفتم پیش این دکتره آیلین جونراستی آیلین دکتره نگفت ریزش موهات آلوپسی آندروژنیکه؟ از ته دلم از خدا خواستم با این روش نتیجه بگیری عزیزم
آیلین جون امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرى ،من الان نزدیک ١٠ روز دارم دارم داروهاى هومیوپاتى را مصرف مى کنم هرچى جوش زیر پوستى زده بیرون یک جاهایى که تا حالا نداشتم مثلا اطراف لب بالام آیا این از داروهاى هومیوپاتى ؟