2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680090 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان عزیز

من الان پست های قبلی می خوندم از شلتوک برنج صحبت کرده بودین
من دو مدل استفاده می کردم
اول شلتوک برنج 1 پیمونه که از پیمونه هایی که برنج استفاده می کنیم بعد یک ونیم لیتر آب می ریختم البته عطار ای جوری گفته بود نیم ساعتت با حرارت کن در یک قوری روی گاز با حرارت کم یعنی اون کمترین شعله کاز می ذاشتم 30 دقیقه جوش می زد
بعد صاف ش کی میکردم هروز به جای اینکه اب بخورم این چوشونده استفاده می کردم عطار گفته بود یک عدد هم لیم بنداز تا طعم دلنشین داشته باشه من به مدت یه ماه استفاده کردم اما چون طبع من سردی خیلی سردی می کردم دوباره که رفتم پرسیدم گفت هر موقع خواستی بریزی لیوان بخوری این نوشیدنی را زنجبیل مثل نمک بریز داخل جوشوندت با طعم زنجبیل بخور من استفاده کردم

فوق العاده عالی بود
خود شم شلتوک برنج ایرانی بود خیلی هم بوی برنج ایرانی میداد

مادرم هم جون بوی دلنشینی داشت برنج کته باین درست می کرد

یا مثلا بعضی از غذا هم که اب لازم داشت مثل آش هایی که برنج می ریزن از این آب استفاده می کرد
کل خانواده موهاشون خوب شده بود

الان یادم افتاد چند وقتی هست استفاده نکردم خوب شد یادم انداختید .

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من قبلا خیلی در این زمینه تحقیق کرده بودم .... سبوس برنج خاصیت داره نه شلتوک ..... من همیشه سبوس برنج رو تو همه غذا ها می ریختم ...چون دم کردش خیلی بدمزه است.... اگه موهاتون از ارثی بودن سفید نشده باشه بعد یک مدت استفاده رنگ موهای خودتون میشه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
الراز بانه چیزای تقلبی زیاد داره. خوب کردی استفاده نکردی.
من می خوام این روغن شتر مرغ رو بخرم. ولی احساس میکنم خیلی اغراق کردن در موردش. واسه درد مفاصل که خیلی خوبه. ولی واسه مو و پوست شک دارم. کسی استفاده کرده؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
منم با نسیم موافقم شلتوک با سبوس خیلی فرق داره سبوس رو اصلا دم نمی کنن .پودرش رنگی تقریبا شبیه زنجبیل داره وفوق العاده خوشمزه است ولی پودر شلتوک که خریدم اصلا خوشمزه نبود وفقط به درد چای میخورد
الهام جان فکر کنم شما هم سرت مثل سر من شنبل براش فوق گرمه،
من که سرم چندتا تاول زد،ولی
به نظرم یه روز چیزی نزن بزار سرت آروم بشه فرداش املا بزن بذار سرت یه ذره خنک شه
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
2810