2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680417 بازدید | 28507 پست
سلام چه تاپیکی شلوغی دارین ؟

یکی هم اینکه زیا با موهاتون بازی نکنید ریشه موهاتون حساس میکند فقط موقعی که لازم شانه بزنید وقبل از حموم هم یک ماساژ نرم بکنید تاکید میکنم ماساژ نرم چنک نزنید فکر کنید ماساژ هستش جریان خونتون فعال میکنه و ورزش بکنید خیلی تاثیر زیاد داره بازم تاکید میکنم ورزش زیاد بکنید و موهاتون چرب نگه ندارید سعی کنید همیشه تمیز باشن چون من از روی تجربه میگم اگه هرروز یه بار سرم می شورم یعنی وقتی سرم می شورم یه بار شامپو می زنم
حموم موهام خیلی کم می ریزن اما اگه یه روز در میان بشورم وقتی شونه هم می کنم موهام می ریزه پس موهاتون تمیز نگه دارین

ویه نکته : از جوشیدنی گاوزبان استفاده کنید بخورید چون امگا 3 6 9 داره برا مو عالی هم تنش واظطراب ناشی از ریزش مورو هم کم میکنه

در مورد گاوزبان هم برگهای گاوزبان اندازه اش 3 4 سانت هستش بشینید باقیچی خورد کنید تااندازه ای که می تونید ننیم سانتی تقریبا یه ذره ارز کنجد بزرگتر بشه هروقت می خواهید چایی دم کنید یه قاشق مرباخوری بریزید تو لیه لیوان سرشم بزارید دم بکشه چون خوردش کردید دیگه لازم نیشت مثل جوشونده بجوشونید هروقت خواستید بخورید گرم وسردشم فرقی نمی کنه

و یه جایی هم خونده بودم که گاوزبان با کتان و گل پامچال دم کنید بخورید برای مو خیلی عالی هست ش کتان هم سرشار از امگا 3 6 9 هستش

و بعضی موقع ها هم باز به روش گل گاوزبان برگهای به لیمو درست کنید استفاده کنید هم آرامبخش هستش هم تنش ناشی از ریزش سر م می کنه

من به شخصه اطلاعاتی در مورد کتان و پامچال پیدا نگردم فقط از یه عطاری پرسیدم سر در نیاورد

اگه کسی اطلاعاتی در مور د کتان داره ایا همون تخم کتان که به پرنده ها میدیم همون هستش ؟
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پانیذ جون صفحه اول رو بخون بعد برو صفحه 729 پستم رو بخون و چون سرت چرب هست اگه حنا رو با روغن استفاده کردی 30 دقیقه رو سرت باشه و همینطور روغنها بعد از سفت شدن ریشه موهات زمانش رو بیشتر کن
اینجا طبع غذا ها هست و همینطور گیاهان
http://www.salamatt53.blogfa.com/post-6.aspx
آره. کامرون جون من تابستونا ریزشم خیلی زیاد میشه اونم بخاطرطبع گرممه.ازگرمام متنفرم.به نظرت چیکاکنم که نریزن اونموقع ها؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]