2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680317 بازدید | 28507 پست
http://www.vyan.ir/%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88-%DA%86%D8%A7%D9%8A-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86-@496721
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش
بخر من خیلی راضی ام

به نظرم برا موهات یه صابون هم بخر
یه دست صابون بزن ک قشنگ چربیه اضافه اش رو بگیره
بعد از روش شامپو بزن که براقیت موهاتو برگردونه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
صابون مراغه دارم
همیشه یبار صابون مراغه رو میزنم بعد شامپو
شامپومم یا اوه هست یا فولیکا (مخصوص موهای چربن هر دوتاش)
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
همیشه باید یه ماه یبار چیزی که برا موهات بعنوان شوینده میزنی رو عوض کنی تا موهات بهشون عادت نکنه وگرنه اثرشونو از دست میدن

مثلا یه ماه پرمون بزن
بعد ماهه بعد دوباره فولیکا بزن
بعد اونیکی ماه دوباره پرمون
اینجا طبع تمام مواد غایی رو نوشته
بخونید
براتون مفیده
حتی چیزاییکه به سرتون میزنید مث نخود

http://www.salamatt53.blogfa.com/post-6.aspx
ماپل من 3 روز پیش به موم سبوس زدم درس داشتم وقت نکردم برم حمام تا امروز قبل حمام وسمه مازول مورد وگزنه دم اسب ردم موهام بد حموم خیلی ریخت خیلی اعصابم خورد شد .سبوس بده اسپره کردم به موم؟موهام پس کی در میاد من ریزشم منتشره اصن دوست ندارم تو اینه خودمو ببینم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
مارپل جونم اینجور که من گرفتم

من گرم و ترم نباید گرم و تر ها را بخورم.یا باید با مصلحش بخورم

بقیه رو چطور از هز گروه؟؟؟

یه گرم و تری می تونه گرم و شک کثل نخود به سرش بزنه؟؟؟ایا
فاطى
دکتر تو طب سنتى میگفت فقط وقتى مزاجتون از تعادل خارج بشه باید غذاهایى با طبع مخالف بخورى وگرنه هم گرمى هم سردى باید خورده شه

سارا
فکرتو تغییر بده
اگه دلیل ریزش موهات داغى بیش از حد بدنت نباشه هم میتونى گرمى ب سرت بزنى هم سردى

و همینطور کساییکه مزاجشون سرده
اگه ریزششون مربوط ب سردى نباشه هم میتونن گرمى بزنن هم سردى
مارپل جان من نخود و گذاشتم دو روز خیس خورد بعد با همون ابی که خیس خورد ریختم تو اسیاب و له شد نخودا ....
بعدشم با پارچه صافش کردم ...
فک کنم اینم خوب باشه چون در اثر جوشاندن ممکنه بعضی چیزا از دست بره
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
اوا
چى بگم
مامانم میگه از قدیم منظور از اب نخود اونیه ک موقع پختن تو اب درمیاد

والا منکه نمیزنم :)))))