|
مشاهده متن کامل بحث +
1680317 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعداد پست: 1021
خواهش بخر من خیلی راضی ام
به نظرم برا موهات یه صابون هم بخر یه دست صابون بزن ک قشنگ چربیه اضافه اش رو بگیره بعد از روش شامپو بزن که براقیت موهاتو برگردونه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید
اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
ماپل من 3 روز پیش به موم سبوس زدم درس داشتم وقت نکردم برم حمام تا امروز قبل حمام وسمه مازول مورد وگزنه دم اسب ردم موهام بد حموم خیلی ریخت خیلی اعصابم خورد شد .سبوس بده اسپره کردم به موم؟موهام پس کی در میاد من ریزشم منتشره اصن دوست ندارم تو اینه خودمو ببینم
مارپل جان من نخود و گذاشتم دو روز خیس خورد بعد با همون ابی که خیس خورد ریختم تو اسیاب و له شد نخودا .... بعدشم با پارچه صافش کردم ... فک کنم اینم خوب باشه چون در اثر جوشاندن ممکنه بعضی چیزا از دست بره
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
تعداد پست: 1021
اوا چى بگم مامانم میگه از قدیم منظور از اب نخود اونیه ک موقع پختن تو اب درمیاد
والا منکه نمیزنم :)))))
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید
اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.