2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680274 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی به اسم طاسی وجود ندارد
بلکه گرسنگی بیش از حد پیاز مو به ویتامین ب باعث تولید چربی در کف سر و خفگی پیاز مو میشود

همونه اونایی که طاس میشن سرشون برق میزنه
اوقد که از کمبود ب سرشون چربی تولید میکنه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام به همگی
حالا یه جمله هم از مادر عروس
بچه ها من کف سرم خیلی زود چرب میشه یعنی هر روز شامپو واجبم
اما از موقعیکه همراه با شامپو یه مقدار هم آبلیمو اضافه میکنم و سرم رو میشورم بهتر شدم
فردا حمام هم کمی محلول خرگوشک به کف سرم میمالم ریزشم چندان تغییری نکرده اما چربی سرم بهتر شده و مو ریزه هم تو سرم در اوردم
سلام خوبین ؟؟ منم شنیدم قرص اکوفن خوبه
راستی من حنا زدم ... موهام قهوه ای مایل ب نارنجی شدهتقریبا 4 یا 5 ساعت حنا روی موهام بود البته رنگشون زیاد تابلونیست توی نور معلوم میشه هااا
زیاد نمیپسندم ولی خب چه میشه کرد برای مو خوبه
دوستان محلول خرگوشک چیه ؟
.
.
سوگند جون خدا خیرت بده عزیزم دستت درد نکنه
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
ممنونم عزیزان <3
و اما اینکه چرا همه مثل ما نیستن?
احتمالا ضعف.و قوت کبد ژنتیکی باشه. کسایی که کبد شون ضعیفه فقط به مراقبت بیشتری نیاز دارن اگه در مورد عملکرد کبد مطالعه کنید همه معما براتون حل میشه
برنامه مراقبت از کبد همونه که ص835 گذاشتم

دلارام جون به نظر من مکمل نگیر همه هزینه ای که برای مکمل میخوای بکنی خرج تغییر سبک تغذیه ت بکن 50 سال پیش کی مکمل میخورد? اما نه ضعفی وجود داشت نه بیماری ای
منکه از هیچ مکملی تاثیر ندیدم.

توصیه میکنم حتما اون موارد رو رعایت کنید یا اگه باور ندارید منتظر باشید چند ماه دیگه خودم تاثیرش رو گزارش بدم
من دیشب این ماسک رو گذاشتم (به نظرم یه جای کارم میلنگه،هر کی میتونه کمکم کنه)
اول طریقه تهیشو مفصل بگم:یه مشت نخود رو 48 ساعت گذاشتم خیس بخوره،بعد ریختم تو آسیاب،قشنگ له شد و با یه زده تخم مرغ قاطیش کردم دیدم هنوز سفته ترسیدم دوباره زرده بزنم ،آخه موهای من چربه ،از آب نخود ریختم توش،قاطی کردم یه دست شد ،رفتم حموم تا بزنم به موهام ،اصلا رو سر نمیموند (گریهههه)به زور چسبوندم به موهام ،کلاه زدم،نیم ساعت بعدش رفتم حموم
با مکافات شستم ،اما اصلا ریزش نداشتم ،موهام خشک شده بود بنطرم

بچه ها ماسک خوبیه ،اما انگار باید یه کاری میکردم مث حنا راحت بشه به کف سرم بزنم،این اصلا رو مو واینمیستاد،ایراد کارم چی بود؟

راستی بوی نخود گرفته بودم خفن.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...