2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
سلام فری5965
ماسک نخود همینطوره ولی یه کاری میشه کرد
مواد رو بریز داخل یه ظرف سس ( مثل ظرف سس دلپذیر) با یه دستت فرق باز کن با دست دیگه مواد رو با ظرف بریز رو سرت خیلی منظم و راحت همه جا پخش میشه و قابل کنترله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شل شل نشده بود که
غلظتش عالی بود
ولی رو سر نمیموند ،دیدید حنا چه خوب میچسبه موها؟؟؟ولی این می ماسید و میریزه زمین
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
من دارم آرد نخود خام رو
ولی نمیدونم چرا فکر میکنم نخودی که خودم تو خونه لهش کنم پرخاصیت تره خخخخخخخخخخ
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
hozita جون همکارم نیومده،شنبه میپرسم

من فکر می کنم چون آب نخود توش ریختم اینجوری شد سریه بعد دو تا زرده میزنم
راستی شما ریزش داشتی؟بنظرت خوب بوده یا نه؟
چرا خود نخودو میزنین؟ ابشو بزنین
بپزین بعد ابشو بجای اینکه بریزین دور بزنین ب موهاتون
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
مارپل جون سلام
مطمئنی؟آبشو باید بزنیم یا خود نخود رو ؟منظورت از آب همون آبیه که اولش ریختیم رو نخود ؟؟؟
من دیروز ب مامانم گفتم گفت ابش مفیدتره چون تمام خواسش ب اب درمیاد
نه اون اب نه
وقتی میخوایی بپزیش روش اب میریزی میذاری توو قابلمه

اون اب
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.