2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
تجربه خودم:
اوایل درمان گاهی یه روز در میون ماسک میذاشتم و ریزشم کم بود ووقت هایی که هر روز میذاشتم زیاد بود چون ریشه مو هنوز سسته اوایل درمان هر روز ماسک گذاشتن برای من خوب نبود و همچنین استفاده از روغن (بازم میگم این تجربه من بود شاید بعضی از دوستان اینطوری نباشن)
ولی الان که 8 ماه گذشته هر روز ماسک میزارم و ریزشم هم خیلی کم شده ...
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آوا رها جون من از 18 بهمن شروع کردم و تقریبا هر روز دوتا ماسک گذاشتم و اصلنم به اینکه چه ماسکی ریزشم رو بیشتر کرده دقت نکردم یعنی اهمیت ندادم چون مطمعنا علت ریزش اون ماسک یا روغن نیس علت افکار و پارازیتای منفیه که ما میفرستیم واسه همین فکر میکنم حتی تو این مدت کم خیلی تغییر کرده موهام
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
یعنی اشکال نداره هر روز ماسک بذاریم؟
من هر روز تقریبن میذارم
هر روز م موهامو با شامپو میشورم
اشکال نداره شستشو هر روز با شامپو؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
نه دلارام جان اشکال نداره.من در روز دوبار موهامو ماسک میزنم و میشورم یه بار صبح یه بار عصر
البته شامپوی من سریتاست ضد ریزش.یکی از دوستام استفاده میکرد موهاش خیلی پر وضخیم شده بود منم ازش راضی ام
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
مرسی سوگند جون
من قبلنا از سریتا استفاده میکردم
الان ک استفاده میکنم زیاد تاثیری نداره
هر بارم سرمو با ی چیز میشورم
اشکال نداره همش شوینده مو تغییر میدم؟
مثلن ی بار با سدر
بار دوم با صابون سدر
بار سوم با شامپو چای سبز
بار چهارم با صابون 12 گیاه
خلاصه همش تغییر میدم شویندمو
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
دلارام جان من موهام خیلی خشکه همینطور پوست سرم ...
علت ریزش موهام کیست تخمدان بود که خدارو شکر الان خوب شده ...
سوگند جان گفتم که تجربه من بود لزومی نداره همه اینجوری باشن
ولی در عده ایی موهاشون خیلی سسته و ممکنه با شستشوی مداوم اسیب بیشتری ببینه
در ضمن استفاده زیاد هم از شامپو اونم هر روز خوب نیست چون شامپو ها مواد نگهدارنده و شیمیایی مثل لوریل سولفات داره که برای مو خوب نیست
من الان هر روز میرم حمام ولی یه روز درمیون شاپو میزنم
یعنی ماسک میذارم
سرمو با اب خالی بشورم؟
من ی دروه ریجن خوردم
کلی مو ریزه هام در اومد
همین ک تموم شدن همشون شرو ب ریزش کرد
الان کمتر میریزه
یعنی دیگه دقت نمیکنم زیاد ک چقد میریزه
دلارام جان شامپو مواد ی دارن که فوق العاده برای ریشه مو بده ....
من یه روز در میون شاپو میزنم که میخوام اونم یواش یواش کم کنم
اناهید میگفت سرشو با صابون سدر ان جی میشوره موهاشو خیلی نرم میکنه میخوام اونم امتحان کنم

ایلین جان پرورده شنبل هم استفاده کردم... خوبه
قابل توجه دوستان عزیزی که هر روز شامپو میزنن و پول زیاد برای شامپو میدن

سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS با فرمول NaC12H25SO4 یا ﺳﺪﯾﻢ دودﺳﯿﻞ ﺳﻮﻟﻔﺎت SDS یا یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یاسولفات لاریل اتر سدیم(سدیم لوریل اتر سولفات) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES راﯾﺠﺘﺮﯾﻦ ﺳﻮﻟﻔﺎت‌های ﺳﻄﺢ ﻓﻌﺎل آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی)از پاک کننده‌های سنتزی با قدرت زیادوبطور دقیقتر جزوسورفاکتنتها (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. این ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، دترژنت‌ها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد[۱].

سولفات لاریل سدیم دراکثر مواد تجاری شویندهها مثل مایع ظرفشوئی وپاک کننده‌های صنعتی(کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از 90 ٪ مواد بهداشتی وپاک کننده بدن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکارمی رودوجزومواد اولیه آرایشی و داروئی است[۲].

این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می دهد تا به راحتی نفوذ کنند.ضمن ترکیب باسایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای (با کلاس قوی) پوستی است که همچنین می تواند ریزش مو شود .

گاهی اوقات SLES یاSLS با برچسب برگرفته از نارگیل یا مشتقات طبیعی نارگیل ارایه می گردد ودارا بودن کدتجاری وتصویب استاندارد ملیو باوجود درستی مساله طبیعی بودن، باعث گمراهی می گردد.علت فروش این مواد در بازار، ضمن عدم آگاهی، اشتیاق افرادو مشتریها به این مواد است که علاقه کاذب خاصی به میزان کف کنندگی دارند .
2810