2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680081 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برای ازمایش های هورمونی بهم گفتند..روز سوم پریودی باید ازمایش بدم تا نتیجه ش دقیق باشه ...گفته شاید برای دوستانی که جدیدا می خواند ازمایش بدند مفید باشه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سلام دوستان
من اتفاقی این پست رو دیدم گفتم شما هم برید بخونید :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=578753&PageNumber=184

پست 11 رو بخونید برای الناز جون در مورد ماسک نخوده ،بخونید نظر بدید

الناز
+4

1392/12/4 3:04 ب.ظ

sharlin
1392/11/28 11:57 ب.ظ

الناز جان من چند بار موهامو دکلره کردم از شامپو ویگورانس استفاده میکردم به موهام میساخت
خیلی موهای پرپشتی داشتم بعد از یه مدت موهام ریزش گرفت فعلا دارم قرص آهن واکوفن میخورم یکمی بهتر شده
الناز یه شامپو خوب بهم معرفی کن هم جلو ریزش موهام وبگیره هم تقویت کنه کف سرم یکم چرب میشه ولی ساقه ی موهام خشکه هر شامپویی میگیرم به موهام نمیسازه
یعنی میشه دوباره موهام مثل همون قبل بشه
عزیزم ممنون میشم ازت
الان موهام رنگ نداره موهای خودمه

ضد ریزش کلوران رو استفاده کن
اگرم بدت نمیاد و دوست داری موهات پر تر بشه نخود خام رو بکوب همرا با یک زرده تخم مرغ هفته ای یکبار رو سرت بذار یکی دوساعت و بعد برو حموم بشور

شب هم
روغن بادام نارگیل رزماری کرچک و هسته انگور رو مخلوط کن همرو باهم بریز تو شیشه هر روزی که میخوای بری حمام شب قبلش همرا با چند قطره شیر اینارو قاطی و ماساژ بده کف سرت و بخواب

اینا که بهت گفتم معجزست

دستور نخود مال مادر بزرگمه خودشون با 96 سال سن هنوز موهای خوب و بلندی دارن
دستور دمو هم از یه عطاری گرفتم و واقعا معجزه کرد
موهای ریزی که رو سر خواهرم دراومده بودو خودم دیدم
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

سوگند
+1

1392/12/5 7:39 ب.ظ

بچه ها من به ماهه تولد تو همه مسائل اعتقاد دارم
تو مساله مو...کسی هست متولد تیر باشه؟؟؟؟؟تیر ماهیا موهاشون پر پشته.وهمینطور مهر ماهیا.اگه جز این دو هستین عجییییییییبه اینجایین
و اما فروردینیا ومردادیا وبهمنیا معمولا کم مو ترینان
بقیه ام معمولی هستن

سوگند جون من متولد مهرم ولی شامل این قانون نمیشم ،چون موهام خیلی خیلی نازکهههههههههه
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام صبح بخیر

بچه ها من اصلا ناامید نیستم و مثل آوا رها فکر میکنم که بالاخره موهامو از رو میبیرم اما خداوکیلی از پنج ماه پیش که شروع کردم فقط دوماه اول نتیجه گرفتم و سه ماهه ریزش دارم در حد لالیگا بندم نمیاد لامصب همه چی رو هم امتحان کردم خوو آخه این چه وضیه

الان دیگه به جرات میتونم به خودم بگم کچل با جلوی موهام هیچ کاری نمیتونم کنم کلااااااااااااااااااااااااااااااااا خالی شده

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
سلام دوستان
من مطالب خوبتون رو دنبال میکنم موهام خداروشکر پرپشته ولی یه مدت ریزش شدید گرفته بودم روشی که ازش جواب گرفتم این بود یه قاشق تخم شنبلیله رو شب تو یه استکان آب جوشیده سرد شده خیس میکردم صبح ناشتا آبشو میخوردم ریزشم در عرض یک هفته کاملا قطع شد واقعا فوق العاده بود ولی یه مشکلی داشت که گذاشتمش کنار شدیدا باعث جوش می شد من اصلا جوش نمیزنم ولی وقتی اینو می خوردن پیشونیم شدید میخارید و جوشای ریز میزد گویا شنبلیله شدیدا گرمه شما راه حلی برای این مشکل نمیدونید؟ ممکنه بشه همراه با یه عرق گیاهی سرد خوردش و جوش نزد به نظرتون؟
توی فیلم هندی یه آقایی از این ماسکها میذاشت میگفت خوبه
من توی حنا آرد نخود رو میگذارم خوبه
این آب نخود با تخم مرغ هم خوبه فقط دوستانی که سر چرب دارند تخم مرغ کمتر بزنند بهتره
2810