2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
اره عزیزم...منم دنبال شامپو خوبم.....بچه های سایت از کلوران راضی بودن....به گرونی فیتو نیست.....فعلا میرم بخرمش ببینم چطوره!

خود داروخونه یه شامپو بهم معرفی کرد 45 تومن.البته 220 سی سی حجمش بود....میگفت خیلی خوبه....اسمشو یادم نیست.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا الان شامپو هم تو ریزش خیلی تاثیر داره...

خواهرم موهاش خیلییییییییییی پره....یعنی در حد انفجار!(فرق دو تا خواهرو ببینین تو رو خدا).....یگه شامپو اوه میزده ریزش داشته....الان کلوران میزنه میگه عالیه.
فری تخم شنبلتو اگه سفت شد یه کوچولو ابجوش بریز شل تر بشه ... نه خیلی دیگه شل که شره کنه
بعدشم اخه اب شنبل کجا داره اخه دختر چقدر تنبلی.... خورد شده شو بگیر بریز تو اسیاب یه کوچولو اب بریز توش له میشه بعد کلی اب میده
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
مرسی از اساتید که میاید اینجا
یه مطلبی در مورد آلوئه ورا بگم، نمیدونم تا چه حد صحت داره یه دکتر میگفت کلاه سر خود از برگ هر آلوئه ورایی استفاده نکنید برای مصرف دارویی حتما از عطاری معتبر برگش و بگیرید، و برای استفاده حتما بذارید زهر زرد رنگش خارج بشه که سمی هست
خدایا منو بحال خودم رها نکن
مت از نان مزرعه میخرم.قبلا سبوس گندم میخوردم.الان سبوس برنج قهوه ایی.
البته سبوس برنج سفید رو هم داشت.اما گفت سبوس برنج قهوه ایی بهتره
2810