2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه بار آلوئه ورا زدم خیلی ریزش داشتم
البته من یه گلدون الوئه ورا تو خونه دارم از اون زدم
آیا نوع های آلوئه ورا ها با هم متفاوته؟
من با چایی سبز هم ریزش دارم
البته آلو ورا با عسل خیلی خیلی رنگ موهامو شفاف و خوشرنگ کرد
من فکر می کنم نباید بیشتر از 10 مین این ماسک را بزاریم اونم ماهی یه بار برا شفافیت و خوشحالتی مو
اینم بگم که آلوورا پوستم را خیلی سفید و براق میکنه
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
نسیم جون سیر که تازه باید جوشها را خوب کنه
شاید غذای چرب و شیرین یا گرم زیاد خوردی
چون من فقط با غداهای چرب و ناسالم مثل پفک چیپس و فست فود سرم جوش می زنه
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
اتاتا جونم ... الوورا با لیمو ترش رو قاطی کن بزن به صورت ... خیلی صورت رو شفاف می کنه.....فک نکنم الو وراها با هم فرقی داشته باشند
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سلام
من دیشب نیم ساعت ماسک پودر خردل و چای سبز و زرده زدم به موهام
برخلاف سری اول که اصلا سوزش رو حس نکردم ،دیشب یه نموره سوخت ،داشتم لذت میبردمااا(میگفتم داره اثر خودشو نشون میده ) و تو حموم هم ریزشم شاید 15 تا بود

فقط یه چیزی،امروز صبح که بیدار شدم از خواب،حس نمیکردم دیشب موهامو شستم ،انگار تمیز و شاداب نبودن
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام الهام خوبی گلم..... برای پوست شنیده بودم الوورا ممکنه حساسیت بیاره شاید پوست سر ما هم حساسیت داره بهش
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
فری جونم .... من همش دستم به موهام .... یک ریز پوست سرم رو لمسش می کنم ببینم ایا موی جدید در اوردم یا نه......
2810