2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680055 بازدید | 28507 پست
هم من هم شیدا مشکلکون ارثی ژنتیکی و کمی هم هورمونیه
تازه شیدا تیروئید هم داره
بدنشم خیلی سرده

با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
ترانه نه هیچی نگفت
فقط گفت بشور
بنظرم مث ماسکای دیگه که بعدش با صابون یا شامپو یشوریم ،این کارو کنیم

مارپل من بدجوری عجولم،دست خودمم نیست
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه اگه یه رو در میون حموم باید بری موهات چربه

مثلا موهای شیدا اونقد خشک بود که وقتی روغن میزد میگفت اصلا معلوم نیس روغن زدم همش جذب میشه !

من خود موهام خشکه ولی کف سرم خیلی چربه
حتی از حموم که میام یکم دست بمالم به کف سرم کفش چرب میشه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
شیدا که برنامه اش رو گفته همون صفحه اول
روش شیدی جون اسمشه!

مارپل من تازه فهمیدم حنا بهم نمیسازه
4 ماهه دارم میزنم به این امید که دیگه نریزه
ولی بازم ریزش داره
چیکار کنم؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
چرا با حنا میریزه؟
شاید چیزی تو حنات میریزی که باهات سازگار نیس
چی توش میریزی؟

و اینکه سرت خیلی داغه؟ حنا میزنی سرت قرمز میشه و داغ میکنه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=1&threadID=473365

ترانه 4امین پست رونیکارو بخون راجع ب شیدا و کاراییکه میکنه
4ق حنا + 2 ق پودر نخود خام + 1 ق مورد ++1ق قهوه + 1ق سدر +روغن زیتون ماست و آبلیمو(هرکدوم یک قاشق) + دم کرده بابونه و چای سبز
2810