|
مشاهده متن کامل بحث +
1680072 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعداد پست: 1021
شیدا کلا همیشه حواسش ب موهاش هست اوناییکه مث ما ارثی ژنتیکیه همیشه باید ب موهاشون برسن ولی به مرور لازم نیس خیلی فشرده برسید ب موهاتون اوایل درمان فشرده است و حوصله میخواد که هیچکدومتون ندارید
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید
اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
خداکنه ریزشم بخاطر همین باشه وگرنه من عاشق حنام ،میدونم بهترین غذا برای موهاست
مارپل جون ،دیدی تو عطاریا حنا تو همین پارچه ها دارن دقیقا مث همین حنای اصله ها ولی میگن رنگ حنا!!اون چیه؟ مادرم دیروز رفته برام از اون خریده ،استفاده نکنم؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
زاریون زیریون هرچی که هستی من الان اعصاپ ندارما
توروخدا حرص نخور موهات میریزه هااا اونوقت من عذاب وجدان میگیرم بنده خدا مادرم تا حنارو تو بسته بندیه پارچه ای دیده خریده آورده ولی گفت بهم گفته رنگ حنا!من دودلم استفاده کنم؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
رنگ حنا همون وسمه هست خاصیتش سردیه اگه خالی بذارید رو مو تن ابی میده به مو ابی رنگ قرمز حنا رو خنثی میکنه ولی چون سردیه بهتره نزنید به حنا
اصن به تو چ اون چیه فری؟ تو همون حنایی که ما بهت گفتیمو بزن