2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680012 بازدید | 28507 پست
یعنی انقدر زیاد شده که امکان نداره هر بار دست میکشم لای موهام 5-6تا نیاد پایین.اگه صدبار هم در روز این کارو کنم بازم مو میاد توی دستم.اصلا دیگه دارم دیوونه میشم.یه مدت میخواستم برم سرمو یتراشم کلاه گیس بزارم
مخاطب خاص، فقط خداس [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دریا اما اگه بدونم چیا خوبه واسم میخورم.آخه یچیزایی میگن موهای سرو خوب کنه موهای زائد زیاد میکنهبه خاطر همین میترسم هر چیزیو بخورم.بیایم ابروشو درست کنیم بزنیم چشمشم کور کنیم
زری جون ایشاالله به روزی میرسیم که موهامون همونی بشه که میخوایم
اگه آه و ناله کنیم و روحیه نداشته باشیم حالا حالاها باید منتظر باشیم
ایشاالله خدا کمکمون میکنه
الهی همه بچه های این تاپیک همگی موهای عالی داشته باشیم و داریم انشاالله
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
پارادایس منم دو ماه پیش اینطوری بودم بخاطر استرس پایان نامم
بهترین کار بهقول شیدا فکر مثبته، یه برنامه برا خودت بذار و 40 روز رو موهات کار کن بعد میای به این روزت میخندی
اینقدم اگر و اما و ... نیار
فردا برو آزمایش
خدایا منو بحال خودم رها نکن
پارادایس اینا خوبه عزیزم ... تخم کدو .. سبوس برنج ... مخمر اب جو..موز ...تخم مرغ ... ماهی... همه سبزیجات ....جوانه گندم ... کنجد .. اب شنبلیله و ....
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
آره حتما میرم دنبال آزمایشو جریاناتش بعد میام خبر میدم چی بوده جوابش.یعنی باید اون فاکتورا که توی صفحه اوله بنویسم بدم دکتر بگم اینارو واسم بنویس وایه آزمایشم؟
2810