2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
ستیاجونم!
منم تخمدان پلی کیستیک دارم...شروع کردم به خوردن ویتاگنوس!
غیر از متفورمین که مقاومت به انسولین رو پایین میاره، اسپیرونولاکتون و سیپروترون کمپوند(دیان) هم این مواقع تجویز میشه!
اما من 3 سال بود سیپروترون کمپوند میخوردم و اواخر اون 3 سال ریزشم زیاد شده بود...قطعش کردم و ریزشم بیشتر شد!
تو افراد مستعد طاسی مصرف قرصهای ضدبارداری باعث میشه ریزش مو از سنین پایین تری آغاز بشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماسک تقویتی با جعفری برای سلامت موهای شما

آن‌چه لازم دارید:

- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- 2 قاشق غذاخوری جعفری خردشده

جعفری خردشده و روغن زیتون را در مخلوط‌‌کن ریخته و خوب مخلوط کنید. ترکیب را به ریشه موهای‌تان بمالید و کمی ماساژ دهید. سپس موهای‌تان را به مدت یک ساعت با حوله گرمی بپوشانید. بعد از این مدت موهای‌تان را با آب ولرم بشویید و با شامپو ماسک را از روی موهای‌تان پاک کنید و درنهایت موهای‌تان را خشک کنید.
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!

بچه ها به من یکی کمک کنه لطفا

من 4-5سالی هست ریزش مو دارم.یعنی موهام انقدر ریخته و به جاش مثل قبل در نیومده حجم موهام نسیت به اونی که بوده یک سوم شده شایدم بدتر.
دیگه واقعا کلافه شدم ب.کسایی که از اول توی این تاپیک بودن و تجربه دارن خواهشا بگید به نظرتون باید از کجا شروع کنم که بفهمم ریشه مشکل ریزشم چیه و بهبود پیدا کنه؟؟
مخاطب خاص، فقط خداس [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
zariyun ....عزیزم بچه ها فعلا مشغول استفاده از ماسک سیر و پیاز و فلفل و چای سبز هستند .. تا ریزششون کم بشه در کنارش ترکیب اب شنبلیله و تخمش رو هم استفاده می کنند...اگه ریزش هم خدا رو شکر ندارید که همون روغن های ترکیبی با حنا رو دارند استفاده می کنند
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
پارادیس گلم ... یک سری ازمایش ها صفحه اول هست اونا رو بده ... سونو هم برای کیست برو ..مثل اینکه کبد هم تو ریزش مو تاثیر گزاره ... تا بتونی علتشو پیدا کنی عزیزم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه میترسم اینجور پیش برم کچل شم.درضمن تار موهام نسبت به قبل نازکتر شده و پریودی هامم همچین منظم نیست.2سال پیش هم سونوگرافی از تخمدونام کردم مشکوک به کیست بودم واسم قرص داد اما دیگه نرفتم ببینم چه خبره.آزمایشم یک سال بیشتره که ندادم اونزمانم یادم نمیاد مشکل داشتم یا نه.یعنی چه چیزاییی مربوط به مشکل ریزش مو میشه و برای چه فاکتورهایی باید آزمایش بدم؟
مخاطب خاص، فقط خداس [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
2810