2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680142 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور ... بین من همه هورمونام مخصوصا مردانه ها تو رنج نرماله ولی لامصب هر چقدرم کم باشه چون فولیکول های مو حساسن باید با مثلا نوشیدن نعناع مقدارشو کم کنی یا چیزی بخوری که نزاره تستسترون تبدیل بشه به دی هیدروتستسترون که شکل فعالش هست و به فولیکولا میچسبه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
چقد شماها تند میرین؟!
از سر شب دارم میخونم پستاتونو تا برسم بهتون
ک الان رسیدم
شبتون خوش دوستان گیسو کمند و سلام
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
دوستای گلم یه سوال داشتم آیا شما هم مجبورید روزی دو سه دفعه موهاتونو بشورید؟ شستن زیاد ضرر نداره؟آخه من مثلا تو یه روز هم ماسک سیر میذارم هم ترکیب تخم مرغ و روغن مورد و هم روغن کرچک یا یه روغن دیگه میزنم. لطفا راهنماییم بکنید؟؟
دوستای گلم یه سوال داشتم آیا شما هم مجبورید روزی دو سه دفعه موهاتونو بشورید؟ شستن زیاد ضرر نداره؟آخه من مثلا تو یه روز هم ماسک سیر میذارم هم ترکیب تخم مرغ و روغن مورد و هم روغن کرچک یا یه روغن دیگه میزنم. لطفا راهنماییم بکنید؟؟
اخه من همراه درد خونریزیمم خیلی کمه
هر دفه هم کمتر میشه
از همون پیش دانشگاهی ک بودم خونریزیم کم شد و ریزش موهام شرو شد
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
پرنیا جان منم روزایه اول دوتا ماسک میزدم در روز و دوبار موهامو میشستم اما اولش داغ بودم بعد 10روز خسته شدم روزی فقط یه ماسک میزنم.تازه شروع کردی خانومی؟
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
2810