2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوا من الان 4 3 الی 4 ماه متفورمین می خورم برا تنبلی تخمدان

مصرف مداوم متفورمین ، می تواند با بروز کمبود ویتامین ب ۱۲ همراه باشد

مصرف مداوم متفورمین، می تواند با بروز کمبود ویتامین ب ۱۲ همراه باشد.
نتایج تحقیقات نشان می دهند مصرف مداوم متفورمین بخصوص در افرادی که از درمان ترکیبی با انسولین استفاده می کنند، می تواند با بروز کمبود ویتامین ب ۱۲ همراه باشد.
B12 یا کوبال آمین یک ویتامین حساس و مهم است. این ویتامین موجب درمان یک نوع کم خونی خطرناک به نام آنمی پرنیشیوز می شود. این ویتامین رابطه نزدیکی با اسید فولیک دارد .
طبق بررسی های انجام شده، افرادی که جهت کنترل قند خود به طور مداوم متفورمین – یکی از داروهای مورد استفاده در درمان دیابت – مصرف می کنند، به مرور زمان با علائمی چون خستگی، کاهش توان بدنی و کم خونی مراجعه کرده، که این علائم طبعا کنترل دیابت را در این افراد با مشکلات بیشتری همراه خواهد کرد.
در مطالعات مشاهده شده است که بیمارانی که به صورت درازمدت مت‌فورمین مصرف می‌کنند، در معرض خطر کمبود ویتامین B12 هستند؛ که ممکن است با گذشت زمان این کمبود شدیدتر هم بشود.
به همین دلیل محققین توصیه می‌کنند که در طول درمان درازمدت با متفورمین وضعیت ویتامین B12 تحت نظر باشد تا بتوان از کمبود و عوارض آن پیشگیری کرد.
ویتامین B12 برای حفظ سلامتی سلولهای عصبی و گلبولهای قرمز خون ضروری است.
این ویتامین در گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ، ماهی، صدف و غلات غنی شده با این ویتامین وجود دارد و همچنین می‌توان آن را به صورت یک مکمل هم مصرف کرد.
علائم کمبود ویتامین B12 عبارتند از خستگی، تغییرات ذهنی، کم‌خونی و تخریب عصبی (نوروپاتی).
علایم فقر ویتامین B12 در بدن بیماران دیابتی می‌تواند به صورت‌هایی چون عصبانیت، تغییرات خلق و خو، کم خونی و کم خوابی و تخریب عصب‌های بدن نمایان شود. البته این علایم به دلیل شباهت داشتن به علایم بیماری دیابت و یا کهولت سن در برخی از اوقات پزشکان را به اشتباه می‌اندازد.

کارشناس تغذیه
زهره عظیمی - کارشناس تغذیه

فرشتوک جان من فقط 40 روز حنا گذاشتم پارسال اما ادامه ندادم
بچه ها مهمترین چیز حفظ ارامش .منم گاهی بهم میریزم و قاطی میکنم و خسته میشم.... ولی باور کنید اون چیزی که ما ایرانیا رو بدبخت کرده همین استرس و عجله ست.....خارجی ها رو دیدین چه بیخیالن ... از درماناشونمزود نتیجه میگیرن....

پس بیاین اولین قدمی که برمیدارین این باشه که ارام باشین ... به قول مارپل جون باور کنید که همون موهای چند سال پیش هنوز رو سرتون هست .... واقعا هم هست همه فولیکولا هستن و فقط خواب تشریف دارن که باید بیدارشونوکنیم از خواب زمستونی خاک بر سرا رو
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
واااااااااای سوگند جون ممنون از جوابت
لان باید برم بگردم دنبال قره قوروت
تو خودت پیشنهادت چیه؟باز بخرم یا بسته بندیشو؟؟؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
ایلین جان از مهرماه به طور جدی پیاز و فلفل قرمز یا سبز تازه میخریدم و با پیاز میکس میکردم و ابشو میگرفتم میزدم به سرم ....تا حدود یه ماه پیش همیشه پیاز و فلفل و هفته ایی 4بار داشتم تو برنامم با اب شنبل
ریزش موهامو فوق العاده کم کرد ...
ایلین جان در طول روز مویز و بادام و بادام زمینی و گردو و سویا و سمنو و سنجد با شیر و عسل وارده و با شیره ... مخلوط سیب و هویج .... اب هویج زیاد بخور ... اون دم کردنی ها رو که گفتم و یادت نره