2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680315 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ایلین جون استرس و کم کن.... اون موهای بیچارت به همین دلیل میریزه خووووووووووو

من یه ماسکی خودم درست کردم و زدم خیلی خوب بود
پودر زنجبیل یا اگه تونستی تازشو گیر بیاری که خیلی بهتره با پودر خردل و شیرین بیان و پودر تخم شنبل از هر کدوم یه قاشق مرباخوری مخلوط کن ... ابجوش بریز داخلش نه خیلی شل بشه نه خیلی سفت بزار 6 ساعت بمونه بعد با پارچه صافش کن و بزار رو سرت
یه مایع ژله ایی میشه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
آوا جون من یبار آپ شنبلیله رو با تخم شنبلیله گذاشتم 3 ساعت بمونه تا ژله ای بشه اما نشد چون تخم شنبلیله که حتی پودر بود ته نشین شده بود و وقتی هم زدم اصلا ژله ای نشد
ایراد کارم کجاست؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
ممنون سوگند جون
منم شماره رو برداشتم ببینم برام میتونه بفرسته یانه
بنظرت برای بار اول بگم چند گرم یا چقد بفرسته؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سوگند جون شنبلیله هم تخم شنبلیله داره هم آب
سبزی شنبلیله رو بگیر پاک کن بشور ،آبشو بگیر با تخم شنبلیله بزار 7،8 ساعت بمونه بعد بزار روی سرت تا 2 ساعت
خواهش میکنم عزیز.
حداقل یه ماه امتحان کن بعد نظرتو بگو.مطمعن باش ضرر نداره
مامان بزرگه من همینطوری بهم میده اما فکر میکنم ارزون باشه.شاید به اندازه یه قالب پنیر 4تومن باشه.دقیق نمیدونم اما تو همین قیمتاست.
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!