|
مشاهده متن کامل بحث +
1680417 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون آیلین جون. خواهش میکنم لیا جون واسسسه خارش سر... آیلین جون و فرشتوک جون توجه.. یکی از آشناهامون همیشه در حال خاروندن سرش بود .تا اینکه یه موقع دیدیم اصلا دیگه دستش سمت موهاش نمیره تعجب کردیم.وقتی ازش پرسیدیم گفت بتادین میزنه به سرش.اما من امتحان نکردم فقط در حد شنیده هامه. تحقیق کنید شاید خوب باشه
فری جان اول تجربمو بگم.آبجیم تو یکی از عکسای بچگیاش یه طرف سرش کاملا کچله .مامانم میگه یه پیرمرده عطار بوده بهش گفته قره قوروت بزن خوب میشه.بعد دو هفته کاملا درومده. چند وقت پیشام دختر داییم اینطور شد مامانم بهش پیشنهاد داد و خوب شد من مادر بزرگم برام میاره دست سازه من دو هفتس شروع کردم وجدانا ریزشم از 100 تا به 30 تا رسیده