2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680395 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سوگند جون!
یکی از آشنایان دور ما هم خارش سر و ریزش مو داشت...به توصیه یه دکتر چند قطره بتادین میریخت تو یه ظرف آب و سرشو با اون شستشو میداد. هم ریزشش قطع شد هم خارشش! منتها میگم شاید پوست سر ایشون قارچ یا سبوره داشته! من نمیدونم...
ایلین جان من ارث کم مویی هم از خانواده مادری دارم هم پدری و ریزش موی من هم از نوع منتشره هست
پوست سر و موهام خشکه ...تابستون سونو دادم کیست تخمدان داشتم ....
هورمون های مردانم و پرولاکتین و هورمون های دیگه ام نرمال بود .... ولی متاسفانه چون من ارث دارم فولیکول های موهام به دی هیدرو تستسترون حساس هست همون مقدار نرمال هورمون مردانه هم باعث ریزش میشه.....تو اگه تابستون منو میدی چی میگفتی ....این درمان ها اصول خاصی داره اینکه از ابتدا به هیچ عنوان روغن نزنید چون بدتر ریزش میده....
از ابتدا با ماسک سیر و پیاز و فلفل و اب شنبل و ماسک های گیاهی دیگه موهاتونو محم کنید تا 3 ماه بعد شروع کنید به روغن درمانی....
اشتباهی که من کردم اگه از اول روغن نمیزدم موهام الان خیلی پر تر از این میشد ...ولی اشکال نداره خدارو شکر الان ریزشم خیلی کم شده رویش هم دارم ...در حال حاضر روغن هم میزنم و اصلا ریزشم مثله تابستون نیست ...

بعدشم شما اگه میبینی با ماینو کسیدیل نتیجه میگیری همون راه و برو.... من چند ساله که همه این راه ها رو رفتم پارسال مزوتراپی کردم .... اصلا به درد نمیخوره ....من شده تا اخر عمر همین مواد طبیعی که باعث رشد مو میشه رو میزنم ولی به ههیچ عنوان سراغ شیمیایی نمیرم ...
خیلی تو سایت های خارجی تحقیق کردم ....بهترین چیزا هم که برای مو خوبه و باعث رویش میشه و گذاشتم اینجا تا بچه ها بخونن و استفاده کنند ...
بیا و یه مدت شنبلیله تازه رو بگیر نه خشک شده .... ابشو بگیر و با تخم شنبل مخلوط کن و بزار رو سرت روششو هم گفتم تو پست های قبلی .....این خیلی به موهات جون میده
در ضمن من نمیدونم کیست داری یا نه ... هر اختلالی که از درون داری باید درمان بشه ولی یادت باشه نه با داروی شیمیایی

هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
آوا رها جون سلام خوبی؟
من پور خردل و زرده رو به سرم زدم ولی اصلا نسوزوند سرم رو ،به نظرت دلیلش چی می تونه باشه؟
پودر خردل همونیه که برای سالاد هم میشه ازش استفاده کرد؟(آخه آقاهه تو عطاری گفت اینو برای تهیه سالاد میبرن معمولا)شک کردم،نکنه یه پودر خردل دیگه هم داریم!!!
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
نه فری جون .... شما کاری نداشته باشه که میسوزونه یا نه.....بدن هر کسی به هر چیزی واکنشی خاص میده
چه بسوزونه چه نه .... کارشو میکنه و فولیکول های موتو تغذیه میکنه
این فکر و نکن که چون نمیسوزونه پس بی اثره
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....