2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680428 بازدید | 28507 پست
برا منم مث پاکتش مث پودر کاکائو بود مارکشم فرمند بود

موهای من الان دقیقا رنگ موهای این دختره است که عکسشو گذاشتم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنبلیله کلا گرمیه

قرار نیس هرکی طبعش گرمه سردی بزنه و برعکس! فقط وقتی اینکارو بکنید که مزاجتون از تعادل خارج شده باشه و ریزشتون از مزاجتون باشه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
راستی کمرون یه راهی برای تشخیص گرمی یا سردی بودن داده بود ،چی بود؟یادم رفته
مارال شما سرتو زیر آب سرد میگیری همون لحه سردی آب رو حس می کنی؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
از نظر من ساده ترین راه اینه که وقتی دوغ میخورید خوابتون میگیره یا نه؟ اه اره سردین اگه نه گرمین

اخه شما باید بدونین مزاجتون از تعادل خارج شده؟ اگه متعادل باشه ریزشتون ربیطی به مزاج نداره
و حتی اگه گرمی باشین میتونین حنا بزنین

میترسم غیر بهداشتی باشه یا اصلا قهوه نباشه
آخه من موهام مشکیه و چند تا تار موی سفید دارم که وقتی حنا و مخلفات که قهوه هم توشه میزنم به موهام،موهای سفیدم قرمز ضایع میشن نه خوشرنگ
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
اره اوا
شک و حسرت رو کلا بزار کنار

تا وقتی ته دلت حسرتب باشه موهات حتی اگه دربیاد از اونور میریزه

من خیلی وقته عاشق موهام شدم (متنفر بودم از موهام )

حتی همش موهامو با موهای خواننده ها و اینا مقایسه میکنم بعضی وقتام ماله خودمو خیلی بیشتر از ماله اونا میپسندم خخخخخخخ بخدا

اصللا تو وجود من دیگه اثری از خواستن و حسرت مو رو خوردن نیست
سبک شده ذهنم
مارپل من هر چی دوغ و ماست و سردی که بخورم خوابم اصلا نمیگیره ....
طبع بدنم هم گرمه ...
اما سرم سرده ... چون فقط چیزای گرم دوست دارن موهام .... فلفل و پیاز که میزنم اصلا نمیریزه
املا میزنم خیلی میریزه
دیشب مخلوط زنجبیل و خردل و شیرین بیان و تخم شنبل که همشون هم گرمن زدم موهام تو حمام فقط دوتا ریخت
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
آوا رها جون میشه از ماسک خردل بگی
من تا حالا نزدم میخوام برای تجربه و تنوع به برنامم از امروز شروع کنم میشه بگی چی باید بخرم و چجوری درست کنم؟
اوا اوا اواااااااااااااااااااااااااا

چرا حرفمو گوش نمیکنید اصن سرت سرد نیست
سرت هم گرمه

تو ریزش موهات از مزاجت نیست که وقتی گرمی بزنی نریزه و سردی بزنی بریزه!
املا موهارو نرم میکنه ریشه موهاتم سسته راحت میریزه.دلیلش اینه.نه اینکه چون سرت سرد هست و املا هم سردی

ادمی مث ستاره که موهاش از گرمیه زیاد میریخت مزاجش از تعادل خارج شده بود
یا من که زیادی سرد شده بودم

شماها فقط ببینید با چی ریزشتون کمتر میشه اونو بزنید