2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680180 بازدید | 28507 پست
یک.برگه A4 پشت و رو!
اگه کسی مطمعن باشه کبدش مشکل داره ارسال میکنم براش

یه نکته دیگه هم اینکه درمانهای گیاهی اونقدرم که ما فک میکردیم بی خطر نیست حتی دمنوشهای ساده
همه ادویه جات و دمنوش ها رو برای من.ممنوع کرده غیر از چای به و بهار نارنج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ریحانه جون
منم کبدم چربه
نمیدونم تیرویید هم دارم یا ن
ازمایش خون ک دادم مشکلی نداشت
ولی باید برم اسکن تا دقیق مشخص شه
چربی خونم درم ک خودم قشنگ حسش میکنم
این برنامتو واسم میفرستی؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
ریحانه جان ممنون عزیزم از راهنماییتون ....من زمانیکه پرولاکتینم رفته بود بالا به دکتر گفتم رازیانه مصرف کردم ممکن از اون باشه ..گفت چون هیج تحقیق علمی رو طب گیاهی نشده هیچکس عوارض استفاده ازشون رو نمی دونه برای همین بهتر خیلی خیلی با احتیاط ازشون استفاده بشه ...
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
ریحانه جان اینکه می گید ریزش از کبد هم می تونه باشه خیلی برام جالب بود...چون من یک بار رفته بودم عطاری ... بهش گفتم برای ریزش مو رزماری می خوام گفت خانم شما برو کبدت رو درمان کن چون رنگت به زردی میزنه اگه درمان نکنی کلا کچل میشی ... من اصلا حرف بنده خدا رو جدی نگرفتم ...
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
لیا جونم بنده خدا یک چیزای در مورد سینوزیت هم می گفت که من دیگه به حرفاش گوش ندادم ...عطاریش تو مشهد خیلی معروفه
من کبدم هم سرده و هم گرم
البته کمی ب سمت گرمی
ولی من خیلی جوش میزنم با خوردن گرمی جات
در صورتی ک قبلن اینجوری اصلن نبودم
الانم ک ابرو و مژه ها هم داره میریزه
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
ریحانه جون عزیرم ببخش وقتتو می گیرم اگه امکانش هست میشه لطف کنی اسم ازمایشش رو به لاتین برام بنویسی

مرسی دوست گلم
2810