2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680153 بازدید | 28507 پست
لیاااااااااااااااااا هنوز سیاه دونه میزنی به مو هات؟ چه روشهایی رو داری انجام میدی؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.سارا جون....نه خیلی کم.شاید هفته ای یکبار....مدتیه درگیرم حوصله رسیدگی به موهامو ندارم.
گرچه میدونم ریزش من از سردی سرمه.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اوا خواهر دستت درد نکنه

اوا رها
+1

1392/11/24 4:29 ب.ظ

دیگه باید برا عروسی خودمون پر مو کنیم دیگه نمیشه که با این وضع اخه ...چی کار کنیم
بیا خودم میخوام یه کاریت کنم تا عمر داری اسم مرد جلوت میارن دو پا داری دوپا دیگه قرض کنیو فرار کنی

همشون عین همن .... روشنک زنای باهوش ازدواج نمیکنن عزیزم

مرد ه به خدا میگه چرا زنو زیبا افریدی میگه برای اینکه تو دوسش داشته باشی
بعدش مرد میگه چرا پس ناقص العقل افریدی؟ خدا میگه برای اینکه تو رو دوست داشته باشه
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
من برسم فلزیه
لی میگن میخاین برس بخری روی کف دستتون امتحان کنین که زبر نباشه
حس خوبی بده بهتوووووووووووووون

رستگار چه کار میکنی با خودت خو.اهر

بابا هوووووووووووووول نکنیین
دوتا ماسک انتخاب کنید شروع کنید باهاش بعد یه مدت بکنید سه تا
بعد دوباره یه مدت که گذشت یکی جایگزین کنین
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
تخفیف تا مرز ورشکستگی . این جنسا با این قیمتا مگه میشه ؟!!!!

به تخفیفهای اعمال شده بازم تخفیف دادم . به اولین خریدار 10% تخفیف بیشتر

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=737210&PageNumber=1
سلام دختر باد
عزیزم بچه ها بر اساس تجربشون می گن ترکیب اب شنبلیله با تخم شنبلیله خیلی براشون موثر بوده

دوستان ...متخصص های مو و پوست بیشترشون تاکید بر استفاده از شانه چوبی دارند
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
بچه ها من تا زمانی که ماسکها رو سرم هست ریزش موهام قابل تحمل است ولی وای به اون زمانی که برم حموم ... بعدش اونقد موهام میریزه که نفسم بند میاد ... برای شما هم همینطوری هست؟؟ شما هم میرید حموم بعدش ریزشتون زیادتر میشه یا نه؟؟ یا این ریزش شدید بعد حموم طبیعی هست ...به نظرتون چه کاری می تونم انجام بدم تا این ریزش بعد حمومم کمتر بشه ؟؟
خیلی ممنون از راهنماییتون :*
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
الهام جون الان بهتر هستید ؟؟ خیلی وحشتناکه ... منم یک بار موهامو دکلر کردم دقیقا از سرم بخار بلند شد تا یک ماه سرم تاولاش خوب نمی شد همه می گفتن خدا بهم رحم کرده که کلا موهام از ریشه قطع نشده ش... خیلی مواظب باش خانومی ...
2810