2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680170 بازدید | 28507 پست
اره الهام جون دقیقا همین چیزی که می گی هست دوستم... من خودم قبلا کلی بلا سر موهام میاوردم اصلا هیچ موقعی ریزش نداشتم موهام خیلی خوشحالت بود ... اما الان که بهشون میرسم هم ریزشم دارم هم موهام بد حالت شده رنگ موهام هم تغییر کرده
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من بازم برگشتم :)

با یک خبر جدید!
جوش، پوست چرب، ریزش مو، انواع کیست و توده میتونه علامت ضعف و تنبلی کبد و زنگ خطری برای چرب شدن کبد باشه

من تازه متوجه شدم و دارم درمانو شروع میکنم خبرشو بهتون میدم
دکتر کفته به امید خدا سه تا شش ماه طول میکشه موهات برگرده
و اینکه بهتره کچل کنم یه مدت! اما بخاطر اطرافیانم نمیتونم
دکتر گفت تستسترون نیست که فولیکولهاتو تضعیف میکنه بلکه خاصیت اسیدی چربی پوست سره اگه کبدت اصلاح بشه اونم درست میشه ایشاله

نتیجه اینکه اگه شما هم پوست سرتون بیش از حد چربه و مرتب جوش میزنید حواستون به کبد باشه
ریحانه جون خیلی خوشحالم و خدا رو شکر که دلیل ریزش موهاتون رو پیدا کردید.. انشا.. هر چه زودتر این خبر رو بدید که موهاتون مثل قبلش شده :**
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
اهههههههه این چه وضعشه ؟؟
هرماسکی میزنم تو حموم خوبه ریزشم خیلی کمه همچین که میام بیرون وقتی خشک شد موهامو شونه میکنم تا نفس داره لای برس گیر میکنه و میریزه ...
تو حموم امیدواری بیرون حموم ناامیدی کشنده ...انگار میخوان شکنجه روحی کنن آدمو ...
مسخره هاااا به جهنم اینقد گشنه بمونید تا بمیرید

دیروز ماسک حنارو به روش آوارها جون زدم یعنی عصاره حنارو گرفتم تا دیگه لای موهام گیر نکنه و باعث ریزش بشه ...
خیلییییییییی خوب بود (ممنون اوا جون) ریزشم نسبت به دفعه اولی که حنا زدم خیلییییییییی کم بود ولی وقتی اومدم بیرون موقع شونه کردن ..
نه فقط حنا ... سیر و پیاز ... شنبل و تخم شنبل ... همشون تو حمام خوبن موقع شونه کردن افتضاااح
بعضی وقت ها هرچی فرق باز میکنم میبینم خوبه خیلی خالی نیست فرقام ... یه وقتایی هم یهو یه فرق هایی اون وسط وامیشه خالیییی ...
امروز یه فرقی نمیدونم از کجا باز شده خیلی خالیه... شوشو دیده بود میگفت داری چه غلطی میکنی با موهات ؟؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
صبا ازمایش دادم هنوز نتیجه شو نگرفتم ... نمیدونم چه مرگشونه ... از بعد زایمان شروع شد و با یه استرس مداوم شد ...
یعنی بهشت که هیچی ، خدا ماشین شاسی بلندم بندازه زیر پای ما مادرا بازم کمهههه... پس فردا پسرم میره زن میگیره با خرمن خرمن مو یادش نمیاد که ننه ش موهاشو برای کی از دست داد ؟ حالا عروسه هی میخواد چش و ابرو بیاد برا من
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
لیاجان یک لیست طولانی داده
اول از همه درمان یبوست
پرهیزها: نمک - شیرینی جات قنادی - غذاهای سرخ شده- گوشت قرمز حتی در حد چشیدن اب گوشت! روغن نباتی....
استخر و مهمانی های بزرگ و شلوغ ....
توصیه ها: مویز 40 روز روزانه 50 گرم
فندق 40.روز بعد از هر وعده غذا 5 عدد
انجیر خشک روزی 4 عدد
خورشت به هفته‌ای یک وعده بمدت 12 هفته
توت خشگ روزانه 50 گرم بمدت 30 روز
خورشت کدو هفته ای 2 وعده
خورشت هویج هفته ای یک وعده
اب زرشک و البالو کشمش پسته گردو و......
2810