رستگار جان عنصل و یکدونه متوسط به همون روش که گفتم درست کن اول بزار رو حرارت مستقیم روی شعله خیلی خیلی ملایم و همش بزن بالاسرش باش تا پیازا تو روغن سرخ نشه چون من یه بار حواسم نبود و رفتم اومدم دیدیم جزغاله شده و حسابی سرخ شده....بزار نیم ساعت بمونه حتما هم وایسا و دائم همش بزن بعد یه حالت حلیم مانند میشه ...بعد بریز داخل یه ظرف و بزار تو یخچال هیچیش هم نمیشه من این مقدار و تا دو ما ه داشتم هفته ایی یه بار هم بزن
دستکش دستت کن تا نسوزی مواظب باش تو اشپزخونه جایی نریزه چون دست کسی بخوره بیچاره میشه یه چیزی پهن کن مثلا روزنامه ایی چیزی میخوایی رنده کنی اونجا انجام بده ....خلاصه من هشدارهای لازمه رو دادم نگی نگفتی و این پیاز خردنی هم نیست و خوردنش کشنده هست ....خیلی مواظب باش