2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680270 بازدید | 28507 پست
کامرون جون ... دوست من هم خیلی موهاش ریزش داشت و کم شده بود الان که یوگا میره موهاش خیلی خوب شده
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
رستگار بچه موها موهای نازک و ریزی هستن که باید تو کف سرت به زور با ذره بین ببینیشونبه نظرم همه ماسکا رو تو یه دوره نگنجون مثلا دوره هاتو یک ماهه کن بعد به هرماه 3 یا 4 تا مسک رو اختصاص بده و یک روز در میون تکرارشون کن و ماه بعد چند تا ماسک دیگه که هم سرت عادت نکنه به قول ریش سفیدا هم اینکه حداقل از هر ماسک تو ماه چند بار بتونی استفاده کنی دوستم

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال کامرون

من موهام چربه وقتی سیاهدونه میزدم به شدت میریخت همین طور با عسل اما با سیر و پیاز یا روغن زیتون خیلی معمولی خب اینا که همه گرمن جریان چیه؟

دوستان نظرتون راجع به این مطلب چیه**

دکتر محمدعلی شاه طالبی در گفت‌وگو با (ایسنا) ، با بیان اینکه تمامی فرآورده‌هایی که برای رشد
موها بکار برده می‌شود زمانی تاثیرگذار است که سبب جذب یا تحریک فولیکول
مو شود، اظهار کرد: بعضی روغن‌های گیاهی سبب افزایش خون رسانی به فولیکول
مو می‌شود.

وی با بیان اینکه استفاده از انواع روغن‌های گیاهی در صورتی که سبب تحریک
ریشه‌های مو شود به تقویت موها کمک می‌کنند، تصریح کرد: ترکیب روغن‌های
گیاهی با داروهایی که محصولات پذیرفته شده موضعی درمان ریزش مو می باشند مانند
ماینوکسیدیل نتیجه بهتری در رشد و تقویت موها دارد.

شامپوئی که عطاری پیشنهاد داد و گفت خیلی از خانم ها راضی بودن!گناهش گردن خودش.میگفت از سریتا و سینره تو ایرانیها بهتره!!

شامپو ضد ریزش و ضخیم کننده ده گیاه
مشخصات: وزن خالص : 250 گرم
قیمت: 64800 ریال

توضیحات: مناسب برای بانوان و آقایان
جلوگیری از ریزش مو و کمک به تسریع رشد مجدد موهای ریخته شده
افزایش جریان خون مویرگی پوست سر و انتقال موثر اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز ریشه موها
تنظیم و متعادل نمودن ترشح چربی کف سر
افزایش محسوس ضخامت موهای ظریف و کم حجم
تقویت ساختار کراتینی مو بدون ایجاد حالت سنگینی
محتوی کافئین و عصاره 10 گیاه :
سدر، سبوس برنج، سیر، فلفل، جوانه گندم، رزماری، بابونه، سابال، جو دو سر و مورد سبز
همراه با ویتامینهای E ، F ، پرو ویتامین 5 ، B3و B6
همراه با جاذب های اشعه ماوراى بنفش نور خورشید (UV Filter)

قرص اهن نه هر روز گاهی دو روز در میون ... قرص زینک هفته ایی دو بار وویتامین ای هم هفته ایی دو بار
صبحانه ارده با شیره میخورم ... در طول روز هم مویز و فندق و بادام زمینی و بادام
به علاوه دم کرده بومادران و رازیانه و شنبلیله و بابونه میخورم
دم کرده شنبلیله رو هر روز میخورم به خاطر اینکه اهن زیادی داره و کمبود اهن و گلبول قرمز و جبران میکنه و همچنین کمبود ویتامین دی رو و استروژن هورمون زنانه هم داره
و دم کرده های دیگه رو یه ر.وز در میون مثلا یه روز شنبلیله و بومادران روز دیگه شنبلیله و رازیانه تنوع میدم خودم
در ضمن تخم شنبلیله رو یه قاشق مرباخوری میریزم تو یه لیوان ابجوش تا 5 ساعت میمونه و حسابی لعاب میده و میخورم
چون دوتا اسید امینه داره که برای مو فوق العاده ست اینو تازه شروع کردم

به موهام هم یه روز پیاز و فلفل میزنم روز بعد اب شنبل و تخم شنبلو روز بعد روغن ترکیبی
ولی بهترین چیزی که باعث کم شدن ریزش موهام شد همین پیاز و فلفل بود....
تو روغن ترکیبیم هم به جای روغن نارگیل پرورده شنبل میزنم
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
کامروننننننننننن سلامممممممممممممممممممممممممممم
بچه ها سلاممممممم

کامرون فک کنم ما ب جای اینکه اسم هندی اون گیاه رو بریم سراغ بگیریم از عطاری ها ، بهتره به اسم اکلیپتا سرغ بگیریم
این لینک رو نگاه کن
فک کنم همون بهنگره است

http://persiankia.com/page-1527.html
بگذار مهربانی ات دریا شود
آتاتا جان سلام
این لینک رو بخون

به خاطر داشته باشید مصرف زیاد شنبلیله فراموشی می‎آورد، در حالیکه تقویت کننده حافظه هم هست.

http://hastimen.blogfa.com/post/135
اکلیپتا 134
ضرب خوردگی - قارچ‌های پوستی - کم خونی - خلط آور - کرم کش - کبد - ضعف پس از زایمان و...

اکلیپتا 134

* این گیاه در بلوچستان، هندوستان و چین می‌روید. گیاه علفی یکساله است به بلندی 50 تا 60 سانتی‌متر.
1. اگر شیره تازه و له‌شده این گیاه در مجاورت هوا قرار گیرد به رنگ سیاه درمی‌آید، اگر با روغن کنجد مخلوط گردد و به مو بمالند رنگ مو را سیاه و به رشد آن کمک می‌کند.
2. برای جلوگیری از زخم و جراحتی که خونریزی دارد برگ له‌شده آن را به صورت ضماد می‌گذارند.
اتا جان خواهش میکنم
افراط در هر چیزی مسلما عوارضی هم داره

سعی کن زیاد افراط نکنی
من به دلیل کمبود اهن وویتامین دی دم کرده رو سعی میکنم هر روز بخورم اما تخم شنبل و یه روز در میون بعد که موهات بهتر شد اروم اروم کم کن ....دو اسید امینه خیلی ضروری داخل تخم شنبل هست یه مدت هم بخور و هم بزن به سرت
ولی تخم شنبل و خود شنبل به صورت مدام برای موهات استفااده کن
چنتا چیزی که من خیلی تو سایت های انگلیسی مطالعه کردم و عالی بوده
پیاز و شنبل و تخم شنبل و خردل و شیرین بیان و فلفل قرمز .....
تهران هستم
روغن خردل و دیدم عطاریا دارن
ولی من خودم به شیوه ی دیگری استفاده میکنم
پرورده در ست میکنم با نارگیل
پودر خردل و میریزم داخل نارگیل و حرارت میدم مثله پرورده شنبل