2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680195 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون اوارهاجان از توضیحات کاملت
فکر نمیکنم شهر ما تره بارش سبزی رو هم پاک کنن هم بشورن هم خرد کنن چقد تهران امکانات داره

فری جان ...شما هر روز ماسک میذاری؟ میشه روزی دوبار هم گذاشت؟
میشه بگی الان ریزش داری؟ واگر نداری به نظرت کدوم ماسک ریزشتو کنترل کرد؟
اخه بچه ها میگن وقتی ریزش داریم یعنی ریشه موها سسته اول باید ریشه ش سفت بشه بعد ماسک زد شما چه طوری این کارو کردی؟
چیکار کنممممم این ریزش وامونده زودتر قطع بشه؟؟؟ حاضرم روزی 20 تاماسک بذارم ... میخوام زودتر به مرحله رویش برسم
راستی چی برای رویش خوبه؟ نمیشه در کنار کنترل ریزش ، برای رویش هم کاری کرد؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
راستی فری جان برای رفع بوی سیر چیز خاصی استفاده نمیکنی؟؟
من تا چند روز قشنگ بوش تو دماغم بود ...

نسیم جون باور کن سرت بوی سیر میداده ولی چون داشتید میرفتید بیرون و همسری فکر کرده الان اگه بهت بگه بو میده دوساعت معطلش میکنی هیچی نگفته ! یه همچین موجودات خائنی هستن شوشوها
برای رفع بوی بد سیر بهتره فردای روزی که ماسک سیر و پیاز میزنی ،حنا بزاری ،چون حنا خیلی قویه بوی سیر رو میبره
من پنج شنبه سیر و پیاز میزنم جمعه ها حنا، بوشو خیلی خیلی کمتر می کنه
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
رستگار جون خوب نیست هر روز 2 بار بشوری
یادمه کمرون جون بهم گفت در هفته 2،3 روز باید به مو استراحت داد
مو وقتی خیس میشه خیلی ضعیف میشه
من در هفته 3 روز استراحت میدم به موهام
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
فقط تو ماسک حنام یه قاشق روغن زیتون میریزم اونم به خاطر اینکه هم راحتتر شسته بشه هم دیگه کف سرم نخاره
آخه اوایل که حنا میزاشتم و میرفتم میشستم کف سرم هی میخارید روغن که ریختم خارشش خیلی کمتر شد
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملت فری جان
امیدوارم زود ِ زود به نتیجه دلخواهت برسی
خوش به حالت که ریزش نداری ... چون هردفعه که موهاتو شونه میکنی ناامیدی همه وجودت رو نمیگیره من اصلا نمیتونم موهامو باز بذارم نفس بکشن کل خونه رو مو برمیداره همون خفه بشن بهتره بی تربیتا
من حنا هم گذاشتم بوش تا چندوقت تو دماغم بود ... فکر کنم پس دماغم مشکل داره
هر روز یه ماسک بذارم که عب نداره؟ حتما باید یه روز در میون باشه؟ آخه ماسکا زیاده بخوام یه روز درمیون بذارم باید مثلا هر ده روز یه ماسکی رو بذارم ... اینطوری دیرتر اثر میکنه
بعدش مثلا اب شنبل خیلی ماسک سبکیه دلم نمیاد یه روز که اب شنبل میذارم دیگه هیچی نذارم بعدازظهرش دوباره دلم میخواد یه چیزی بذارم رو سرم
خواهش میکنم
البته بعضی وقتا یهو لوس میشن ریزش پیدا می کنن ولی نباید توجه کنیم میام اینجا بچه ها بهم میگن اهمیت نده
خوب برنامتو براساس 10 روزه پیش ببر
برنامه کمرون جون هم 10 روزست ایرادی نداره
بزار بنده خدا ها نفس بکشن افراط خوب نیستا خواهررررر
خیلی دلشون بخواد روزی دو وعده غذاهای مقوی میدم بخورن
چه قد پروئن این موها نرسی یه جور ادا دارن برسی یه جور
آخه به این فکر کن که اگه روزی دوبار غذا بخورن یه مدت نتونی بهشون برسی دوباره میریزناااا بدعادتشون نکن
من خودم برنامم زیاد سنگین نیست ولی ترس این دارم که اگه بهشون مداوم نرسم دوباره میریزن؟؟؟
راستی اتفاقا به نظر من بهترین ماسک همین آب شنبلیلست چون کاملا طبیعیه و هر وقت زدم اصلا ریزش ندارم فقط سختیش اینه چجوری راحتتر آبشو بگیرم؟دردسرش زیاده
اره منم با پاک کردن و اب گرفتنش مشکل دارم ... اینهمه هم زحمت میکشی تهش یه ذره آب میده اصلا سبزیه ابداری نیست ...تازه اینقد آبش غلیظ و سبزه که تا چند روز دستام و ناخنام سبزه سبزه روم نمیشه برم بیرون
اوا رها میگفت میریزه تو آسیاب بعد که له شد با پارچه ابشو میگیره خیلی هم اب میده ... من فقط میترسم بزنه کل اسیابمو سبز کنه از ریخت بندازه
2810