2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680185 بازدید | 28507 پست
رستگار جون مرسی دوست گلم از پاسخت... یعنی شما هر روز میری حموم؟؟ اینجوری خیلی ریزشتون بیشتر نمیشه ..اخه یه جایی خونده بودم که نباید ماسک رو مو بمونه و باید شسته بشه حالا نمی دونم چقد درسته
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سلام رستگار عزیز
پستتو ندیدم
نه زیختن پودر گیاهان در ابجوش و چند ساعت گذاشتن خاصیتشو از بین نمیبره...بعضی گیاهان مثله خردل و فلفل بعد چند بار گذاشتن رو سر دیگه نمیسوزونه و این دلیل نمیشه که بگیم خاصیتشو از دست داده ..اون به خاطر عادت شدن برای پوسته و خلاصه واکنش های مربوطه به اون
در مورد پیاز هم با فلفل میزنم میتونی هم پودرشو بزنی و چون الان فلفل قرمز پیدا نمیشه و یا میتونی فلفل سبز بگیری الان هست ...من سیر و به خاطر بویی که داره خیلی کن میزنم ... ولی بوی پیاز بعد از شستن از بین میره
اب شنبل و من میگیرم یه دفعه برای دو روز استفاده میکنم دوباره باز ابشو میگیرم ... دوست دارم تازه تازه درست کنم اینجوری بهتره
در ضمن برا ی اینکه ریزشت فوق العاده کم بشه ماسک پیاز و فلفل قرمز یا سبز ریزشتو خیلی کم میکنه من الان مشکل ریزش ندارم اصلا ... فقط میخوام وامونده ها زود ی در بیان
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون اوا رها جون ... دفعه اول بود خردل زدم ولی نسوخت ! دفعه اولم که پیازو سیرو زدم بازم نسوخت ! عجیبه !
پس سیر این وسط کاره ای نیست؟ نزنم الکی بو بگیرم؟ همون پیاز و فلفل خوبه پس ... پیاز عنصل چی؟ خریدم هنوز نزدم اونم خاصیتش مثل پیازه؟
اوارها جون من خیلی سختمه شنبلو تازه تازه بگیرم ازین سبزی هاییه که پاک کردنش سخته بعدم اینهمه زحمت میکشی دوتا قاشق آب میده ! چه گرفتاری شدیم ها ! راستی دستام و ناخنام موقع زدن بدجور سبز میشه ! اینو چکار میکنی ؟
در مورد تعداد ماسک در روز نظری نداری؟ من الان عجله دارم روزی هرچندتا بشه میزنم تا این ریزش لعنتی کم بشه ! کار بدی میکنم؟ اصلا هم نمی فهمم ریزشی که دارم از کدومشونه

نسیم جان ...
چاره ای نیست دیگه ... من روزی دوبار سرمو میشورم تازه چون روزی دوبار ماسک میذارم ولی خب ماسکایی که سبکن مثل دم کرده ها واب شنبل و اینا دیگه مفصل نمیرم حموم و اینا ... فقط سرمو میگیرم زیر شیر و شامپو نمیزنم و خیلی هم ماساژ نمیدم که بیشتر بریزه ... در حدی که اون دم کرده یا آب از لای موهام خارج بشه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
آوارها جون فلفل سبزو چه طوری بزنم تو ماسک؟ لهش کنم آبشو بگیرم بزنم؟
همون پودر فلفلی که تو کابینت آشپزخونه هست هم خاصیت داره یا تازه ش باشه بهتره؟؟
سیر تو کم شدن ریزش تاثیری نداره؟ با خیال راحت حذفش کنم ؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستگار جان اتفاقا سیر خیلی هم کاره ایی هست و عالیه اما من به خاطر بوش زیاد نمیزنم...
بعدشم برای شنبل برو تره بار سبزی شنبل و همونجا 3 کیلو بگیرو ...همونجا هم برات میشوره و خرد میکنه بیا خونه بسته بندی کن بزار تو فریزر ... کاری نداره که
میتونی پیاز و رنده کنی بریزی تو اسیاب و فلفل سبز هم خرد کن و بریز بعد بزن تا خوب له بشه و بعد از پارچه صافش کن ابشو بزن به سرت
تازه من سبزی شنبل و میزنم تو اسیاب و له میشه و ابشو که میگیرم اندازه یه کاسه ماست خوری اب میده
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
رستگار دوست گلم مو که خیس میشه ریشش سست میشه برای همین بیشتر میرزه ....برای همین به نظرم یکم از ریزش موهاتون برای همین شستن باشه.. دکتر به من گفت مرتب روز درمیون برو حموم ولی من موهام بعد حموم وحشتناک میرزه هر ۳ روز یک بار میرم

من سیر که زدم به موهام فقط تا زمانی که خیس بود بوش اذیت می کرد وقتی موهام خشک شد بوشم هم از بین رفت... قبل اینکه برم بیرون به همسرم هم گفتم سرم رو بو کن :)‌گفت نه بو نمی ده
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
فرشتوک جان منم پوست سرم خىلى چربه اگه هر روز حمام نکنم انگار که روغن مالىدم.فعلا روشى رو امتحان نکردم واسه درمانش اما بچه ها تو فحات اول گفتن چاىى سبز دم کن اسپرى کن رو سرت خوبه!اگه امتحانشو پس داد بىا بگو.مرسىىى
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
2810