2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست
فری جان دیشب اوا رها میگفت ماسک پیاز و فلفل رو به ابروهاش زده پر شده ... میخوای اینم امتحان کن که دیگه چیزی نمونده باشه امتحان نکرده باشی
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 3 ماهه دارم به طور جدی به موهام میرسم
ماسک حنا و مخلفات،پیاز و سیر ، آب شنبلیله و تخم شنبلیله رو هر هفته میزنم و راضیم از رشد موهام
فقط میترسم قطع کنم دوباره موهام بی جون بشن (آخه موهای من ارثی کم پشته)اگه قطع کنم دوباره کم میشه؟

راستی برای پرپشت شدن ابرو چه پیشنهادی دارین؟تو همین نی نی سایت روغن فندق و حنا رو پیشنهاد داده بودن جفتشون رو دارم ماه ها استفاده می کنم اما انگار ن انگار
تازه یکی از دوستام پماد بتامتازون رو معرفی کرده عصر شاید برم بخرم
میشه نظرتونو بدونم؟ممنونم (هرکدوم از دوستان هم میتونن جواب بدن خوشحال میشم بخونم نظراتشونو)
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
ویتامین دی ام 11.3 بود که رنجش 30 به بالا بود =>دوتا امپول به فاصله یک ماه
ریجن نخوردم
فقط 4 ماه اینو خوردم http://www.eurhovital-shop.com/images/product_images/popup_images/22_0.jpg
جدیدا پودر جو رو میخورم خیلی کم البته
دیگه قرص اهنم ماهی یک هفته چون کمخونی نداشتم

موهای من ساقش خشکه کفش چرب

اولش یه ماسک حنا بود(20 جلسه) که عطار باشی بهم داد ص اول تاپیک مو هست
یه روز ماسک حنا
یه روز اب شنبل 2 ساعت

بعد یه شب کرچک اضافه شد
بعدش ماسک حنا و شنبل که تموم شد پرورده نارگیل

بعدم املا هم اضافه کردم

یه روز درمیون حموم بودم که قبلش یه دونه ماسک رو سرم میزاشتم حتما
ماسک سیر و پیاز و خردلم دوهفته یه بار یه دوماهی زدم
یه شامپو معمولی
شامپو تخم مرغی به هیچ وجه
چون خیلی قویه برای موهای من که موهام ساقش خشکه
ماست و صابون سدر خیلی لطیفش میکنه
من صابون سدر ng خریدم راضیم ساقه موهام میزنم نرم میشه
اگه کف سرم چرب نباشه گاهی فقط با صابون میشورم ................
نسیم جون من فقط این روغنا رو زدم
روغن پرورده شنبل و املا و کرچک
یه یک ماهی هم هر شب چند قطره سیاه دونه میزدم

خلاصه هرچی دستم اومده زدم به این کله مبارک

ولی برای من جواب داد باید ببینی کدوم برات جواب میده
انرژی مثبتم زیاد به خودتون بدین

اینا تجربه های منه برای موهای خودم.....نوع موها متفاوته
فقط یه نکته بگم پول پای شامپو و اینا ندین من همه جوره با همه قیمتی استفاده کردم هیچکدوم اون چیزی که ادعا میکردن نبود
نسبت به موهاتون یه شامپو معمولی انتخاب کنید من موهام ساقش خشکه باید یه شامپ ملایم استفاده میکردم و......

وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
سلااااااام
بچه ها تو رو خدا یکی طرز تهیه این ماسک پیاز و سیر و فلفل و بهم بگه لطفاااااااااااااااااااااااااااا
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام به همه
جونم 121 عدد مهمان
خوش اومدین :))))))

میگما ظاهرا همه از آب شنبل راضین فقط من تنبلی کردم نزدم.ههه باید برم بخرم فردا بشینم درست کنم حتما

فری جان تجربیات خودمو برای پر شدن ابرو
سیر و با چاقو ورقه ورقه نازک میبرم بعد اون مایعی که خیلی کم هست و میسوزونه به ابروم میمالم بعد از چندمین که حس کردم خشک شد یه آب ملایم میزنم و خلاص
قبلا قرص ال دی با آب با ته قاشق قرصو تو یه ذره آب له میکردم میزدم لامصب سریع هم درمیومد ولی دیگه اینکارو نمیکنم چون فهمیدم قرص ال دی حتی از طریق پوست هم جآب میشه و هورمونارو بهم میزنه

قطره رزماری هم خیلی خوب بود

واما یه چیز دیگه...
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
بادوم رو بگیر رو گاز بذار یه ذره که سوخت اون خاکسترشو از طریق همون بادوم مثل سرمه کل ابروتو پر کن
ینی عالیه

بچه ها اگه نتیجه مطلوب گرفتین دعام کنین
رها منم اینطوری درست میکنم
سه حبه سیر توپول با یه پیاز متوسط رنده ریز میکنم بعد پارچه توری میذارم رو کاسه موادو میریزم توش با دست فشار فوشورش میدم تا آبش دربیاد بعد اونو به کله مبارک میزنم
2810