2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680153 بازدید | 28507 پست
آها یه چیزی بگم بچه های قدیمی بیان تایید کنن اگه درسته که شاید یه راهنمایی کوچولو برای بچه های جدید گل باشه

1-من تو کل خوندن این تاپیکا فهمیدم که مثلا وقتی به کسی پرورده نارگیل میسازه بعد از مثلا 2ماه استفاده حالا وقتشه که معجونشم بزنیم نه اینکه یه راست هنوز ریشه قوی نیست بریم سراغ معجون!

2-اگه ماسک خردل تو الویت بود شیدی جون به جای گفتن سیر و پیاز خوب اول خردل و میگفتن دیگه ...پس به نظرم میگم به نظرمم بهتره یه جند مدت سیر و پیاز و فلفل قرمز زده شه بعدش خردل و یا جایگزین کنیم یا بیاریم تو برنامه

3-ما میتونیممممممممممم
انشالله
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیزی که ماینوکسیدیل میزنه...
فقط یهو قطعش نکن که اگه این کارو بکنی هم موهایی که در اثر ماینو کسیدیل دراوردی میریزه هم موهایی که داشتی...
اروم اروم در کنار درمان های گیاهی کمتر ش کن ..
موهایه منو این ماینو کسیدیل لعنتی به این روز انداخت که کاش اصلا از اول نمیزدم...
الانم ناراحت نباش قطعش نکن در کنار همین درمانهای گیاهی استفاده کن بعد که موهات با این درمانها جون گرفت و قوی شد اروم اروم قطعش کن...
یه دفعه قطع نکن که موهات همش میاد پایین
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
دریا جان من درباره تخم شنبل خیلی تحقیق کردم
دو تا اسید امینه داره به نام لایزین و تریپتوفان که هر دو برای مو عالیه
تریپتوفان سازنده هورمون ملاتونینه که هورمون جوانی نامیده میشه..و باعث میشه که فولیکول موها ار دوره خواب و رکود دربیاد...و موها میره تو فاز رشد... و هم اینکه حاوی استروژن که خیلی خوبه
اب شنبله و بگیر و یه قاشق تخم شنبل یزن بهش 6 ساعت بمونه و تل لعاب بده بعد با پارچه صافش کن و بزار رو سرت
خیلی خوبه علاوه بر این تخم شنبل و یه قاشق بریز تو ابجوش بمونه حدود 4-5 ساعت یا بیشتر بعد بخور این دوتا اسید امینه بدنتو که مورد نیاز موهاست تامین میکنه...
خود شنبل هم دم کن بخور خیلی اهن داره و خوبه به جای قرص های شیمیایی از اینا استفاده کنید مثلا خود برگای شنبل ویتامین دی بدنو و اهنو تامین میکنه و گلبول های قرمز هم زیاد میکنه
آوا رها عزیزم این اب شنبلی که میخوایم تخم شنبل توش خیس کنیم بذاریم تو یخچال؟
بو نمیگیره بیرون بمونه؟
تخم شنبل رو اسیاب شده بریزیم توش یا همینطوری؟
بگذار مهربانی ات دریا شود
ایولللللللللللل آوا رها جووووونممم
من تا حالا از آب شنبلیله استفاده نکرده بودم ولیییییی با این پستت حتماااا میرم درست میکنمم
مرسییییییی

الهی موهات هزاربراربر شه
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
نه بو نمیگیره بزار تا 6 ساعت بیرون بمونه بعد لعاب میده نه باید خیلی سفت باشه نه خیلی شل اگه دیدی سفت شد یه کم بجوش بریز داخلش تا رقیق تر بشه
تخم شنبل هم باید خوب اسیاب بشه
من قبلا که اب شنبل میزدم اعصابم بهم میریخت شره میکرد تو سر و صورتم و لباسام ولی یه روز اومدم امتحان کرده تخم شنبل که خیلی خاصیت داره زدم دیدم لعابی و ژلی ایی شد و خیلی خوب روی سرم هم میموند ... دریا جان بزن و شاهد رشد موهات بشا و بریا منم دعا کن
2810