2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680170 بازدید | 28507 پست
خب اول اب برگ های شنبل و بگیرین و بنا به مقدار اب برگ شنبل تخم شنبل بریزید مثلا برای نصف کاسه ماست خوری اب شنبل یه قاشق مرباخوری تخم شنبل کافیه...
بعد شش ساعت...که خوب اون تخم های شنبل لعاب داد در اخر با پارچه صاف کنید انقدر فشار بده که هیچی نمونه و اون مایع ژله ای رو بزنید به سر 4 ساعت بمونه...
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

chera hichi rizeshe muhamo kam nemikone
من 5 ماهه که دارم از ماسکا استفاده میکنم اما فقط ماه اول خوب بود الان موهام به قدری چربه که هرروز باید برم حموم با یه عالمه ریزش .جلوی سرم کلااااااااااااااااااااااا پکیده هیچ مویی نمونده که بخوام ریزششو کنترل کنم همه مدلا رو امتحان کردم هیچی جواب نمیده چراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
حمیده جان من از خرداد دارم درمان میکنم شهریور داشت جواب میداد یه استرسی بهم وارد شد که دوباره ریخت ...
ولی الان دوباره دارم ادامه میدم...
یه چیزی که به نظرم خیلی مهمه اینه که نباید استرس برای مو و یا هر موضوعی داشته باشید و با امید و انگیزه و شادی درمانو ادامه بدیم نه با ناراحتی و یاس....
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
سلاممممممممممممممم دوستان
من تازه واردم.ىکماهه دارم تاپىکتونو مطالعه مىکنم و 2روزه که وارد عمل شدم.تقرىبا همه رو دارم عمل مىکنم.به امىد روزى که موفق بشىم...
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
بهار جون ..من دیروز این ماسک چای رو زدم البته فلفل نداشتم به جاش سیر زدم تا الان که خدا رو شکر از موقعی که زدم ریزشم نسبت به اون موقعی که روغن می زدم خیلی کمتر شدش -خیلی برات دعا کردم امیدوارم به همه ارزوهات برسی دوست مهربونم .....فقط یک نکته با این ماسک رویشت مثل همون موقعی هست که روغن می زنی؟؟ یا فقط ریزش موهاتو کم کرده ؟؟ کنار این ماسک چی استفاده می کنی چون منم مثل دریا جان به این نتیجه رسیدم نیابد همه روش ها رو وقتی ریشه مو سسته امتحان کرد
ممنون دوست گلم و ببخشید که وقتت رو می گیریم

از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
من اولی که ریزش مو گرفته بودم یکی از دوستام شنبلیله رو بهم معرفی کرد من هم تقریبا دو ماه فقط اب شنبلیله رو استفاده کردم خسته شدم ولش کردم...الان از دوستانی کسی هست که فقط از آب شنبلیله وقتی ریزش مو داشته نتیجه گرفته باشه چون من دسترسی به تخم شنبلیله ندارم ... می خوام اگه نتیجه خوب بوده دوباره شروع کنم

مرسی دوستان از راهنماییتون
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
دوستان منم خىلى ساله که رىزش مو دارم و پىش دکتراى زىادى رفتم و نتىجه نگرفتم.فقط ىه سال پىش تونىک طلسم زدم خىلى موهام پر شد اما بعد قطعش باز رىزش شروع شدوالان که دىگه رسىدم اخر خطو همه دکترا و قرصاى شىمىاىى جوابم کردن دىگه راه اخرم درمان گىاهىى
دوست خوبم یاسمن ۲۳ ... من فک کنم شما ریزش مو خدا رو شکر ندارید چون من چند تا دکتر که برای موهام رفتم همشون می گفتن بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در طول روز به طور طبیعی ریزش وجود داره که این عددد به صورت میانگین هست یعنی ممکن یک روز شما ۱۵۰ تا تار مو از دست بدی روز بعد ۵۰ تا که به طور میانگین می شه همون ۱۰۰ تا ...
دوستان من با پىشنهاد خىلى از افراد مسن که تو زندگىشون تجربه هاىى تو اىن زمىنه داشتن دارم قدم تو اىن راه سخته گىاه درمانى مىزارم,الان تو گوشم پره از حرفاشون,هرکدوم ىه پىشنهاد بهم دادن ومن سعى بر انجام همشون دارم اگر خدا بخواهد!!!!
نسیم جون ممنون از لطفت :) عزیزم من هم به خاطر اینکه قرو قاطی نشه وبفهمم چی بهتر الان هفته ای 2 الی3 بار چای سبز و هفته ای 1 بار پیاز و فلفل و هفته ای 1 باز روغن ترکیبی میزنم و هفته ای 1 بار هم ماسک خردل چون حس میکنم بهتر بوده برام ولی چون با روغن ریزش دارم جدیدا خیلی کم و آروم ماساژ میدم ولی شنبلیله تا حالا نزدم میخوام امتحانش کنم
آوا رهـــا جان ... فکر کنم متوجه پستم نشدی عزیزم ...
ممنون میشم اگر این پستم رو دیدی جواب سوالمو بدی ...
اون عصاره گرفتن از پودر گیاها که گفتی(ریختن تو آب جوش و 6-9 ساعت موندن) خاصیت پودرهارو کم نمیکنه؟
خیلی روش خوبی بودده برام ولی چون مثلا برای خردل نه سوزش داشتم نه خارش میگم نکنه خاصیتشو کمرنگ میکنه؟؟
و دیگه اینکه تو ماسک پیازت به جای سیر از فلفل استفاده میکنی؟ یا درکنار هم؟ همون پودر فلفل قرمزی که تو غذا هم میزنیم؟ راستی بوی سیر و پیازو چه طوری از سرت میپرونی؟ من با بوش مشکل دارم !
راستی آب شنبل خالی و لعاب اب شنبل و تخم شبل رو تا چه مدت میشه نگهداری کرد؟

بچه هااااا هرکی میدونه بگه تو روز حتما باید یه ماسک استفاده کرد؟؟
من روزی 2تا ماسک میذارم عب داره؟؟ البته نه ماسکای سنگین ها ... مثلا یه روز صبح دم کرده چایی سبز میذارم بعد ازظهرماسک سیر و پیاز
یا یه روز هم آب شنبل میذارم هم روغن ... هان؟

نسیم جون من ریزش دارم و الان 3-4 روزی هست که فقط آب شنبل خالی میزنم ... مدت زمان کمیه و نمیشه نظر داد ولی خب فعلا ریزشم تغییر نکرده... باید برم روشی که اوارها گفت رو امتحان کنم ...

امروز دوباره ریزشم زیاد شده بود ...
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
مرسی بهار جون از راهنمایی و توضیحاتت ... من چون خیلی بعد حموم ریزش دارم هفته ای دوبار بیشتر نمیرم حموم برای همین فک کنم نسبت به شما که ۴-۵ بار میری دیرتر نتیجه بگیرم .... بهار دوستم موهاش خیلی پرپشت و خوش حالته البته ریزش مو نداره ازش پرسیدم می گفت اب شنبلیله میزنه می گفت همه خانوادشون با اب شنبلیله موهاشون پرپشت شده ...من اون موقع خیلی جدی نگرفتم برای همین بعد ۲ ماه خسته شدم قطعش کردم ولی الان که تو نت سرچ می کنم می بینم خیلی ها ازش راضی هستند ... ماسک خردل رو خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی متاسفانه دسترسی به ترکیباتش ندارم
2810