2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680129 بازدید | 28507 پست
پس روغن ها رو جدی باید بگیرم
روغن ها رو حتما قبل از حمام باید بزنیم دیگه ؟؟؟
هفته ای دو سه بار نتیجه میده ؟؟
آخه من چون تو حمام ریزشم خیلی زیاده هفته ای دو بار بیشتر نمیرم
من یک دخترم........نگاه به بدن ظریفم نکن ،، اراده کنم تمام هویت مردانه ات را به آتش میکشم. ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروخانه بپرس و از این شامپوهای تخصصی یا مال رنگ مو نباشه PH 8.5 یعنی به اندازه یک رنگ مو قدرت نفوذ به کوتیکول مو دارد از این مدل نباشه
PH شامپو از 5 بالاتر نباشه
البته اگه بعد از حمام یا موقع شامپو درد بیشتر شد مال شامپو هست البته من بیشتر زینک اکساید استفاده کردم تا خوب شد
زینک اکساید پماد هست بهتره با یک روغن مخلوط کنید و استفاده کنید قبل از حمام سرتون سفید میشه البته خیلی راحت هم پاک میشه با روغن خوب رقیقش کنید
بچه ها دستتون به مستور رسید دست ِ منم بگیرید

من امشب ماسک خردل زدم ... دوسش نداشتم ... موهام تو حمام ریخت البته خیلی کمتر از اون روزی که حنا زدم ولی بازم ریخت ! مگه ماسک خردل برای قطع ریزش نیست؟ پس چرا نمیفهمه که نباید مو رو بریزونه؟؟
البته طبق گفته ی "اوا رها" اول پودر خردل رو با آب جوش قاطی کردم و گذاشتم 9 ساعتی موند و بعد عصاره ش رو با پارچه گرفتم و با دم کرده چایی سبز زدم به کله ! نه سوزش داشتم نه خارش ! عجیب نیست؟ دستم یکم سوخت ولی کله م نه !
میگم "اوا رهـــــــــــــــا " جون این روش عصاره گرفتن خاصیت پودرها رو کم نمیکنه ؟ 9ساعت تو آب بمونن خاصیتشون کم نمیشه؟ من از وقتی گفتی هرچی پودر دارم عصاره شو میگیرم تا موقع شستن لای موهام گیر نکنه خیلی هم خوب بوده ولی احساس میکنم اینجوری خاصیت نداره ! داره؟

ولی خودمونیم نمیدونم تاثیر این ماسک خردله یا تاثیر همه ی این ماسک هایی که چند روز بکووب پشت هم زدم ...
موهام یه حال خوبی دارن ... همیشه بعد حمام وزوزی بودن و باید حتما سشووار میکشیدم ولی الان خوش حالت شدن طفلی ها بمیرم چه گشنه بودن ...ولی ریزشش قطع نشده

راستی برای نرم کردن مو بعد از حمام چی پیشنهاد میدید؟ بعد از بعضی ماسکا وقتی موهام خشک میشه بدجوری تو هم میگوره و موقع شونه کردن باعث میشه بیشتر بریزه ... تو حمام چی بزنم موهام نرم بشه؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
وای یکی به منم کمک کنه

من موهام معمولی روبه چربه

من روزی که میرم حموم و فرداش ریزشم کمه زیر 30 تا س

ولی فردا نه پس فردای حموم ریزش شدید دارم بعد شونه بین 40 تا 60 تا متغیره
آخه چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی بخاطر چرب بودن موهامه؟؟؟؟/

من چه وکنم؟

خدایا دستامو بگیر
رستگارجون اگه موهات بلنده حتما کوتاش ک اینجوری کمتر گره میخوره

من از وقتی آخرسر سرم با آب سرکه دار توی حموم ابکشی میکنم موهام خیلی نرم شده
توی ماسک حنامم سرکه میریزم موم خشک و وز نمیشه

البته اگه موهات چربه سرکه بریز
خدایا دستامو بگیر
2810