2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680417 بازدید | 28507 پست
صبا این تو صفحه اول بود
ماسک خردل:

این اندازه برای جلو مو هست.برای کل مو مقدارش رو بیشتر کنید:
یک زرده تخم مرغ رو میزنید با
دو قاشق چایی سبز
یک قاشق پودر خردل

یه کلاه حموم هم رو سر کشیده شه
25 دقیقه رو سر بمونه بعد شسته بشه
هفته ای یه بار
بچه هایی که موهاشون خشکه روغن زیتون اضافه کنید
چایی سبز آسیاب شده یا یه خورده آبجوش روش برزید که چایی نرم شه
بگذار مهربانی ات دریا شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهااااااااا کسی تا حالا از حوشانده گزنه استفاده کرده برای مو؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
setare جان آره همه ی اینایی که گفتم به اضافه ی 3-4 تا گیاه دیگه(سنبل الطیب و بنفشه و اینا) که یکی از بچه گفته بود واسه کاهش استرس خوبه شدن 70 تومن ... کم شده یا زیاد ؟

ملیکا جون ... واقعا ؟ امتحان میکنم ... ینی این ترکیب فقط باعث میشه موهات بیشتر از اینی که میریزه، نریزه یا کلا ریزشت رو هم کم کرده؟؟
بعدم اینکه جوشونده ی هرگیاهی رو چطوری درست میکنن؟ چقد باید تو آب بجوشه؟

بچه ها هیچکس نمیدونه چه طوری حنای رنگ دار و بی رنگو تو مغازه تشخیص بدم؟؟ الان یکی خریدم به اسم رنگدار ولی رو دستم که میزنم اصلا رنگ نمیگیره ...

دیشب که حنا زدم و موهام تو حموم هاای هااای ریخت دیگه جرات نکردم به موهام دست بزنم و با یه کلیپس جمعشون کردم بالا که دیگه یه تار موشون رو هم نبینم که می افته... ولی امروز دیگه ناچار شدم موهامو شونه کنم خیلییییییییییی بیشتر از همیشه ریخت اصن با ریختنشون قلب من همینطوری میریخت ... من دیگه حنا نمیزنم
اینم عکس موهای نازنینم ... تازه نصفشم ریخته رو زمین

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
نسرین جون(بچه ها همین اسم صدات میکنن نه؟) امروز رفتم 70 تومنم آزمایش دادم جوابش هفته بعد میاد ...

ستاره جون من تهران نیستم از شهر خودمون خریدم ... چه فایده کاش پولش زیاد میشد ولی همه چیو با مارک های معروف پیدا میکردم ... در به در دنبال روغن مریم گلی و آملا مرحبا و روغن هسته انگور ونارگیل و خیلی چیزای دیگم پیدا نمیکنم ...
ولی فک نمیکنم قیمت این گل و گیاها تو شهرهای مختلف فرق بکنه ها ... همشونو از یه بیابون کندن دیگه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
من رفتم دقیقا یه بسته حنا خریدم یکم بابونه یکم ختمی یکم قهوه یه پاک کننده کبد یه بسته شکر قهوه ای که 6 تومنه ،یه بسته جوانه گندم که 3 تومنه،یکم پودر گل سرخ و یکم گل ریواس شد 79 تومن
یارو سرمو کلاه گذاشته شدیییییییییییید
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
اره رستگار جون
رستگار عزیزم بذار جواب ازمایشت بیاد انشالله از درون کمبود ویتامینی اختلال هورمونی نداشته باشی بعد موضعی اقدام کنم گلم
تا وقتی ریشه موها سسته تو رو خدا چیزی ب سر نزنید
بگذار مهربانی ات دریا شود