2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680517 بازدید | 28507 پست
نسرین جون غیر از تیروئید که اگه مشکل داشته باشه ویتامین دی و اهن رو قرص مکملش رو خوردم فایده ای نداشت اگر مشکل از درون بود باید با مکمل ها بهتر میشد ... پس در هرصورت به احتمال زیاد باید موضعی اقدام کنم پس تاخیر چرا ؟؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رستگار عزیزم تو بهتر وضع بدنت رو می شناسی من فقط چیزی که به نظرم بهترین کار احتیاطی توی شرایط ریزش شدید هست رو گفتم
ریشه مو از خون تغذیه میکنه
باید خون غنی شه از ویتامین و املاح معدنی گلم
اگه کمبودی هست طبق ازمایش جبران شه
نباید سر خورد مکمل مصرف کرد چون ویتامین ها زیادیش هم باعث ریزش میشه مثل ویتامین آ
بعد ماساژ سر با روغن و ماسک ها عالین چون باعث میشن خونی که غنی هست و چیزی کم نداره برسه به فولیکول و تغذیش کنه
استرس نداشته باش
یبوست اگه هست ملین مصرف کن
غلظت خون اگه هست درمان شه
اینا همه دخیلن تو ریزش

بگذار مهربانی ات دریا شود

سارا جان ببین این ب درت میخوره

گزنه با نام علمی Urtica dioic مو را تقویت کرده و از ریزش موی سر جلوگیری می‌کند، حتی در بعضی از موارد موی سر دوباره می‌روید. برای استفاده از این خاصیت 6 گرم سر شاخه‌ها و برگها و ریشه گزنه را بتنهایی و یا با 30 گرم چای کوهی در یک لیتر آبجوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا حجم مایع به نصف برسد. شبها مقداری از این مایع را به سر بمالید و صبح بشوئید.

http://www.ahuranews.ir/218/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D8%B2%D9%86%D9%87

ولی بازم احتیاط کن چون خارش و سوزش نیاره
همه چی رو اول تست کن اگه مشکلی نبود ادامش بده
والله مثلا همین گزنه ممکنه خارش بیاره ولی تو بعضی سایت ها نوشته خارش نشونه افزایش جریان خونه
در این باره باید دوستانی که اطلاعاتشون دقیق تره راهنماییت کنن گلم
ولی چیزی که هست و من میدونم اینه که اگه خارش تنها باشه و ریزش نداشته باشه من بودم تحمل می کردم ولی اگه با ریزش باشه نه نه نه نه
راس تی من آزمایشای صفحه اولو ندادم خعلی کار بدی کردم؟
حوصله نداشتم برم دکتر ، دکتر پوستمم یه دنده بود میگفت آزمایش ویتامین دی ربطی به مو نداره !!!!
برا همین یه نسخه که قبلا از یه دکتر دیگه داشتم شامل ویتامین دی و تیروئید و کم خونی +زینک(خودم گفتم به آزمایشگاه) همینارو دادم ... خیلی ناقصه؟ خانومه گفت همینا برای موئه دیگه
من واقعا موندم چرا دکترا اینطورین؟
پولش داره از جیب ما میره اون وقت اونا گیرن تو ازمایش ننوشتن
نمیخوام همه دکترای پوست رو ببرم زیر سوال ولی دکترای پوستی که من پیششون رفتم فقط و فقط دنبال پر کردن جیبشون بودن و از خداشون بود که من نفهمم مشکلم چیه
از نفهمیدن منه که جیب اونا پر میشه
خدا همه رو ب راه راست هدایت کنه
ویتامین دی رو من هم مثل بقیه بچه ها معتقدم تو ریزش دخیله پس باید تست داد
ب نظرم رستگار ازمایش خون کاملی ندادیاااااااااااااااااااااااااا
آخه دوتا دکتری که رفتم همین آزمایشارو نوشتن ... منم از خانوم آزمایشگاهیه پرسیدم دیگه چی واسه مو میدن گفت زینک گفتم اونم بزن ... مگه چیزای دیگم به ریزش ربط داره؟؟ اینجوری که باید بریم یه کالبد شکافی بشیم
همین 4 قلم 70 تومن شد لابد اون لیست صفحه اول 200-300 تومنی میشه
خدا بزرگه ایشالا مشکل تو همیناست (غیر از تیروئید البته)