2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
ایییی خدااااا

همه مودار شدن دیگه زکات موهاشون نمیدن
من رفتم 70 تومن برگ و بوته خریدم هرچی تو صفحه اول گفته بودو خریدم
ولی چه فایده از هر ماسک و دستوری یه چیزیشو کم دارم و پیدا نکردم ...
آسیابم هم یه کاره خراب شده نمیتونم تخم شنبلیه و خیلی از گل و گیاهارو پودر کنم بزنم تو ماسکام ...
70 تومن جنس دارم ولی هیچکدومشونو نمیتونم شروع کنم
الان چه خاکی به سرم بمالم؟؟؟
روغن ترکیبی ها که ناقصه ...
پرورده شنبلیله هم که یه هفته طول میکشه اماده بشه
فقط میمونه ماسک حنا و سیرو پیاز و اینا ...
الان من چون ریزش دارم حتما اول باید با یه چیزی شروع کنم که توش شنبلیله داشته باشه؟؟
یا میتونم با همون ماسک حنا و سیر و پیاز شروع کنم ؟؟
میتونم همون تخم های شنبلیله رو بجوشونم فعلا از آبش استفاده کنم؟

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا یه با حوصله داوطلب بشه جواب سوالای من درمونده رو بده ثواب داره ...

1.تو دستور معجون شنبلیله دو فنجون روغن نارگیل داره !!! از عطاری به زور گیرش آوردم اونم یه شیشه کوچولو ... 2 فنجون که باید 10 تا شیشه روغن نارگیل گیر بیارم .... تو سوپری ها پیدا میشه؟؟
2.اینکه تو دستور پرورده و معجون شنبلیله میگه یه هفته هر روز 10-15 دقیقه حرارت بدید یعنی تا یه هفته هر روز از کابینت درش بیاریم حرارت بدیم و بعد دوباره بذاریمش تو کابینت و تا یه هفته هم اسفاده ش نکنیم؟
3.روغن هسته انگور و مریم گلی گیر نیاوردم چه کار کنم ؟؟؟ هسته انگورو میشه خوراکیشو استفاده کرد؟؟ فک کنم کلی مواد پواد بهش زده باشن ها
4. الان موهام چرب شده میخوام برم حمام ... میتونم ماسک حنا بذارم یا باید حتما موهام تمیز باشه؟؟ حوصله ندارم یه بار برم حمام موهامو بشورم بیام بیرون دوباره حنا بذارم دوباره برم حمام آخه
صبا جون ممنون
کاش بقیه شم میدونستی ... نمیدونم فعلا که همه موادم ناقصه با ماسک حنا شروع کنم یا چون ریزش دارم به گفته کامرون حتما باید با ماسک شنبل شروع کنم ...

راستی بچه ها شامپو تخم مرغی داروگر رو میگفتن تو صفحات قبل ... خعلی هم ارزونه
سلام
رستگار جون حالا نبای د دو فنجون باشه ک
کمتر بریز و درس کن
روغن مریم گلی رو جاش هویچ بریز
اگه هم گیر نیاوردی خودت روغن هویچ رو درست کن
اکثر روغنا رو خودت میتونی درست کنی
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
رستگار
3- روغن هسته انگور همون خوراکیش، همین صفحه 1392/11/14 1:58 ب.ظ رو ببین گفتم
مریم گلی خیلی کم پیدا میشه می تونی خودت درست کنی
روغن هویچ هم یک عدد هویچ رنده کن بریز توی روغن دانه انگور، نسبت برابر بگذار روی بخاری تا حرارت غیر مستقیم تا آب هویچ بر بالا توی آسمونا ، جوش نخوره این مربای هویچ روغنی رو از یک صافی رد کن یا همون مدلی استفاده کن

تخم شنبلو بکوب تو سرشون تا دغدلیت خالی بشه بعد بریز توی آب و بجوشون نسبت آب دو برابر بعد جوش یکمی بشتر حجم شنبل بشه که لعاب داده از صافی رد کن + دم کرده چای سبز به این صورت که آب که جوش آمد بریز توی قوری یا لیوان و چای سبز رو می ریزی توش و دیگه روی سماور نگذار تا 15 دقیقه بعد با لعاب شنبل مخلوط کن و بزن به سر مبارک

همین صفحه این رو بخون 1392/11/14 1:51 ب.ظ
یک فرمول روغنی خیلی خوب برای همه دوستان مخصوصن ...

هی شوشو گفت نرو همه ی گل و بوته هارو از دم بخر یکیشو امتحان کن اگه اوکی بود بعد ... هی گفتم نـــــــــــــه من تا ذوق دارم باید همشو بگیرم ...
بچه ها امروز اولین ماسکو شروع کردم ... ماسک حنا (نزدیک به دستور کامرون بعضی روغناشو نداشتم فقط)
از وقت گرفتن و کثیف کاری موقع درست کردنش و کثیف کاری موقع مالیدنشو و کثیف کاری و وقت زیاد گرفتن تو حموم و موقع شسشتنش که بگذرم موهاااااااااام موقع شستن هااااای هااااای میریخت ... میریختا ...
تو عمرم ریزش اینجوری نداشتم ... همینطور که آب و حنا از لا به لای موهام میومد پایین همراهش موهام شُر و شُر میومد پایین ... ینی همه ی ذوقم تو حموم زیر دوش نابود شد و رفت ...
دیگه نه امیدی واسه ادامه دارم نه انگیزه ای ... قشنگ به اندازه 5-6 بار حموم عادی رفتن موهام ریخت ... اینطوری یه بار دیگه حنا بزنم دیگه هیچی از موهام نمیمونه ... کار از رد کردن بحران گذشته ... اوضاع خیلی خرابه توروخداااااااااااا بگید چکار کنم
از ترس شوشو صدام در نیومد وگرنه میخواستم هرچی خریدم بذارم دم در
کمرون جون بگم چیا خریدم مسخره م نمی کنی ؟
از پیاز عنصل بگیرررر تا گیاه دم اسبی و پودر ریشه شیرین بیان و گیاه اسطوخودوس و روغنش و پودر سدر و تخم شنبل و وسمه و گل ختمی و پودرش و گل بنفشه و گل بابونه و خود گیاه مورد و خود گیاه مریم گلی و برگ گزنه و پودر 40 گیاه و خود سیاهدونه و پودر نخود خام و قهوه و گل ریواس و چای سبز و
روغن نارگیل(یه شیشه کوچولوی ناقابل) و روغن آملا وروغن اسطوخودوس و روغن رزماری و روغن سیاهدونه و روغن زیتون و ... روغنای سردم پیدا نکردم ...
دیگه صابون مراغه و سرکه انگور و سیب و عرق رازیانه و شاهتره و کاسنی و ... اوووووووووه خلاصه هرچی از دهن هرکی درومده من خریدم

راستی حنا+قهوه+ریواس+گل بابونه+وسمه که زدم موهام اصن رنگ نگرفت ... چرا ؟؟ نکنه حناش بی رنگه؟؟
از کجا باید بفهمم رنگداره یا بی رنگ؟؟ رنگ اینی که من دارم سبزه ... کله م هم بوی تند حنا میده هنووووز