2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680296 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول سبزی شنبل و میگیری خرد کرده بسته بندی میکنی میزاری تو فریزر که هر موقع خواستی داشته باشی
چون باید یه روز در میون بزنی
بعد سبزی خورد شده رو میریزی تو اسیاب یه کم خیلی کم اب میریزی تا خوب مخلوط بشه و له بشه(مثلا یک چهارم لیوان)
بعدش از داخل یه پارچه نخی صافش میکنی و حسابی اب میندازه ....بعدش داخل اون مایع سبز خوش رنگ و بو یه قاشق مرباخوری تخم پودرشده شنبل میریزید تا 6 ساعت بمونه حسابی لعاب میده و ژله ایی میشه و بعد دوباره از یه پارچه صافش میکنید تا تخم شنبل نره داخل موهاتون و اذیت بشین
با این کار هم اب شنیل ژله ایی میشه و دیگه از سرتون شره نمیکنهو هم اینکه از خاصیت عالی تخم شنبل بهره مند میشید
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
من همه نوع شامپویی را امتحان کردم حتی یه بار گفتم شامپوهای ایرانی تقلبی هست از آمریکا سفارش دادم برام آوردن با همشون موهام میریخت فقط تخم مرغی موهامو خوش حالت میکنه
یه ظرف شامپو بچه خالی گذاشتم تو حموم هر بار می خوام موهامو بشورم یه کم شامپو تخم مرغی توش میریزم پر آبش می کنم و رو موهام میریزم وآروم ماساژ میدم بیشتر از یه بار هم نمیشورم چون میگن یه مقدار از چربی سر مفیده باید بمونه وقتی خیلی میشوری همه چربی سر را نابود میکنی من با همین یه بارم بعد حموم کف سرم خشکه
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم