2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680272 بازدید | 28507 پست
من از سال 81 بعد از این که رفتم خوابگاه ریزش داشتم
موهام نازک وشکننده وسست بود اصلا نمی شد بهش دست زد 2 سال پیش رفتم موهاما کوتاه کنم بهم گفت موهات مثل پرز میمونه
ستاره جون اگه مشکل هورمونی نداری احتمال خیلی زیاد کمبود ویتامین داری
ویتامین دی . B
فریتین
استرس داری؟
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من تو سایت های انگلیسی خوندم که نوشته بود توی یه کلینیک دکترا برای ریزش مو و طاسی پیاز و خیلی پیشنهاد میکنن طوری که اول پیاز و برای درمان پیشنهاد میکنن بعد ماینو کیسیدیل
پس از پیاز غافل نشید من یه روز درمیون میزنم چشمام هم خیلی حساسن ولی حاضرم همینجوری بسوزم ولی موهام در بیاد
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
کامرون جون بذار از اول تعریف کنم من موهام خیلی خیلی خیلی پر پشت بود راهنمایی که بودم عقلم نمیرسید هی ژل می زدم بعد روش اتو می کردم تا چند روزم حموم نمی رفتم ولی بازم تا اول دبیرستان موهام خوب بود البته چون قبلش خیلی پر پشت بود و اول دبیرستان فقط یکم کم پشت شد بعد رفتم دکتر بهم ماینوکسیدیل داد چند ماه مصرف کردم جواب نگرفتم بعد قطع کردم،بهمین صورت 5 ساله دارم هی دکتر می رم هی دارو ها و محلولای شیمیایی مصرف می کنم و جواب نمیگیرم و دوباره قطع می کنم دیگه بریدم به خدا تازه 21 سالمه من الان نگران 20 سال بعدمم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
کامرون جون باور کن کله من دیگه بوی قورمه سبزی و پیاز گرفته
ولی می ارزه بیخیال بقیه ....ول کن بزار موهات پر بشن
کامرون ازدواج کرده باشی کارت سختره دیگه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....