سلام
من الان این شکلیم
3-4 ساعتی هست که دارم فقط 2صفحه ی اولو میخونم و نکات رو یاداداشت میکنم ...
یه چیزایی دستگیرم شده اما واقعا گیج شدم شونصد تا چیز برای ریزش... شونصد تا چیز برای رویش ...
نمیدونم باید از چی و چه جوری شروع کنم ...
تورو خدا یکی راهنماییم کنه ... منو فقط یه هول بدید دیگه خودم تخته گاز میرم ... فقط ازین گیجی دربیام حله ...
تنها چیزی که خوووب فهمیدمش روش شیدی جون بود دیگه هرچی رفت پایین تر گیج تر شدم...
الان همه ی چیزایی که صفحه اول گفته رو استفاده کنم؟ از برگ گزنه بگیر تا گیاه دم اسبی و آویشن و شیرین بیان و سرکه سیب و چای مریم گلی و روغن جوجوبا و روغن برگ بو و روغن زماری و شیرین بیان و اوهههههه
چیکار کنم الان؟
یکی یه برنامه بهم میده؟
من ریزشم بعد از زایمانم شروع شد ... الان 19 ماه گذشته اما همچنان داره شدتش بیشتر میشه... یه استرس شدید هم بلافاصله بعد از زایمان بهم وارد شد که هنوزم باهامه و خودم احتمال میدم ادامه پیدا کردن و شدت یافتنش به خاطر همون استرسه ...
بگذریم ...
یکی دوبار دکتر رفتم که فقط شامپو و لوسیون و نهایت مکمل و آمپول بیوتین دادن منم دل ندادم و درست پیگیری نکردم ...
حالا میخوام اول این روش گیاهی رو برم اگه فایده نداشت بعد شیمیایی...
آزمایش خون هم میدم حالا ... دیشب به یه دکتر پوستی گفتم برام آزمایش کامل بنویس فقط آهن و تیروئید و قند نوشته ! میگم آزمایش ویتامین D رم بنویس مسخرم کرده میگه چه ربطی داره! از خودت درآوردی؟؟
هیچی دیگه ...
فقط چندتا سوال :
این روغن هایی که گفتید رو از عطاری باید گرفت یا داروخانه؟ اصلا همشون موجوده؟ میشه پیداشون کرد؟ بعد خب این روغنای داروخونه ای تجاری میشن دیگه از کجا میشه اعتماد کرد به خاصیتشون؟ شما با همین روغنای تجاری به نتیجه رسیدید؟ خیالم راحت باشه؟
مثلا چای سبز یا روغن زیتونی که استفاده میکنید همینایی که تو سوپری هاست یا از جای خاصی میخرید؟
دیگه اینکه
اون شونصدتا روشی که تو صفحه اول گفته همشو باهم یهو انجام بدیم ضرر نداره؟
الان من از کجا شروع کنم؟ میخوام اول ریزش وحشتناکش قطع بشه
چیزی که من فهمیدم حنا + بابونه برای این خوبه ؟ آره ؟ حنا که مورو قرمز میکنه! چکار کنم موهام قرمز نشه! بعد من تاحالا استفاده نکردم باید خمیری باشه حنا؟
در کنار حنا +بابونه دیگه چی بزنم که ریزشش سریعتر قطع بشه ...
ببخشیدا خیلی حرف زدم ... به خدا راهنماییم کنید یکم خودم راه می افتم دیگه اینقد سوال نمیکنم ...
ممنون ... ایشالا موهاتون مثل اون پسره تو فیلم "نسخه سحرآمیز " اینقد بلند وپرپشت بشه که یه نفر با قیچی همش دنبالتون باشه!