|
مشاهده متن کامل بحث +
1680479 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها طبق تجربه من ویتامین دی خیلی مهمه جدیش بگیرین ....................... الان زمستونه ویتامین دیتون کم میشه اگه ریزش دارین نترسین از ویتامین دی هست چون افتاب ضعیفه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کامرون جون من موهام ریزشش کمه حنا رو به خاطر اینکه موهامو خوش رنگ و خوش حالت میکنه میذارم . موهامم باهاش خارش نداره فقط نمی دونم چرا بعد از اینکه می شورم وحشتناک میریزه علتش چی میتونه باشه؟ در ضمن خیلی ممنون از اینکه وقت میزاری و جوابمو میدی.
ملیکا جون ترکیبات ۱۲ گیاه رو نمی دونم و این که چقدر ماسکت گرم بوده به هر حال سدر هم باعث ریزش مو ریزها میشه ولی مفیده برای همین گفتم نصف پیمانه به هر حال سرب حساسیت بیشتری داره به همین خاطر هم بدن چربی بیشتری بیرون میده