2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680502 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامرون جونم مرسی از جوابهات
ولی عزیزم شیدا یه جایی گفته بود 3ماه ریجن(در صورت کم مویی شدید) میشه پشت هم مصرف کرد

قرصمم مال ESI هستش مال بقیه هم همینه؟ توی یه جعبه سبز رنگ
خدایا دستامو بگیر
کامرون میخام از اول برات بگم

من23 سالمه که 6ماهه ریزش گرفتم البته خدارو شکر موهام زیاد کم نشدن خلاصه کلی آز و سونو دادم مشکلی نداشتم

کلی هم قرص خوردم زینک اکوفن فیناستراید اسپیرونولاکتون و....آزمون طبع شناسی شرکت کردم طبعم گرم وتر ولی نه

شدید ولی من بیشتر سردمه تا گرم؟؟!!

خلاصه سرتو درد نیارم الان یکی دو ماهه این برناممه

ماسک حنا+12گیاه+جوشونده بابونه+چای سبز و...
خرگوشک بعد حمام
گاهی آب شنبل
گاهی جوشونده تخم شنبل میزنم
چای سبز هم میخورم هم میزنم
قهوه هر صبح
گاهی کنجد وعناب میخورم
تا دلت بخاد سبزیجات وسالاد
ورزش
زینک
جوشونده ی بابونه
گاهی سبوس برنج وجوانه ی گندم
عرق رازیانه

ولی ریزشم تغییری نکرده دیگه نمیدونم چیکار کنم هی میگم بی خیال شم نمیشه

چیکار کنم؟؟
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
نازنین جون صابون ها خوبن تنها ایرادشون اینه که پس از مدتی استفاده موهارو کدر میکنن
البته بستگی به خود مو هم داره
صابون های سنتی زیادی هست تو بازار ..میتونی امتحان کنی چند تاشو ..شاید برات خوب بود
ملیکا جون مدت زمان ماسکها دو ساعت قبل از حمام خوب هست . آیا موقع استفاده از ماسک حنا باعث تحریک و خارش شدی ؟
ماسک شنبلیله شامل حلیم و پرورده شنبلیله رو امتحان کن تا ریزشت کم بشه

صبا جون آزمایشات همه چیز درست بوده ؟ استراحت داری؟ چربی سرت چطوره؟
سلام دوست جونا
من از دیروز نشستم پای این تاپیک یه جزوه درست و حسابی ازش درومد
فقط یه چیزی من دیروز رفتم خرید روغن هویج نیافتم
خودم دارم درستش می کنم 2 ساعت رو بخار کتری موند فقط یه چیزی یه جا نوشته بعد اینکه هویج ها نرم شدند از لهشون کنید و از الک رد کنید تا خوب روغنش دربیاد
اما تو دستورهای دیگه به روغن نارنجی بسنده شده من چی کنم حالا؟؟
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
مرسی کامرون جونمممممممم
ایشالله تکمیل شد میزارمش
هنوز خیلییییییییییییییی موندهمی خوام یه دسته بندی داشته باشم از ماسک ها و روغن ها و سرشور ها
تازه خیلی بدخطه می خوام پاک نویسشم بکنم
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
این دستورو می گم
مواد لازم:

2 عدد هویج پوست کنده و رنده شده

روغن نارگیل یا زیتون

ابتدا، 2 عدد هویج را پوست کرده و رنده کنید. سپس، هویج های رنده شده را در آرام پز ریخته و روغن نارگیل ذوب شده را به اندازه ای روی آن بریزید تا کاملا روی هویج را گرفته و آن را پوشش دهد. در آرام پز را ببندید و اجازه دهید هویج با روغن نارگیل با کمترین حرارت تا زمانی پخته شود که کاملا نرم شده و یک روغن نارنجی رنگ به وجود آید. سپس هویج ها را کاملا له کرده و از یک آبکش رد کنید تا روغن آن را کاملا بگیرید .

می توانید این روغن را در یک ظرف شیشه ای و در جای تاریک و خنک نگهداری نمایید.
تو رو خدا واسه من دعا کنید
خیلییییییییییییی موهام افتضاح شده
هم نازک هم کم پشت
جلوی سرم دیگه هیچ چی نمونده

خدا کنه نتیجه بگیرم

شنبه دارم میرم دکتر آزمایشارو واسم بنویسه

هههههههه واقعا نوشتم
آخه عجله داشتم زودتر بهشون عمل کنم
نوشتم زدم یخچال جلوی چشام باشه