2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680424 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون چند روز نبودم
و آخرین پست رو که خونده بودم و گفته بودی که گرم و تر هستی رو از شوهرم پرسیدم

ایشون هم گفت با توجه به شرایط آب و هوایی و تغذیه ای خانمهای ایرانی امکاه نداره که گرم و تر باشه ، گفت گرم و تر یعنی دموی ( خون") و چون خانمها در ایران اککثرا کم خونی دارند خیلی بعیده که این طبع شما باشه

ایشون گفتند که بهتره پیش یه دکتر طب سنتی برید و دقیق طبعتون رو مشخص کنید چون طبع هرکس با توجه به رعایت سته ضروریه و خیلی شرایط تغییر می کنه و اصلا نمیشه با چند تا سوال اینترنتی متوجه شد

طبیب باید رنگ و رو و ظاهرتون رو ببینه و دقیق بررسی کنه

اما خوب برای موها یه سری چیزها هستند که طبع معتدل دارند و میشه استفاده کرد
cameron عزیز سلام

چه خوب شد که یکی اومده و سوالهای خانمها رو جواب میده

اول بگم که چون من در دوران شیردهی هستم و فعالیتم زیاده مجموع نوشیدنهایی که در روز میخورم باید ۱۵ لیوان بشه ،

چون حساب کن در طول روز فقط چقدر شیر میده یه خانم

مثلا اگه یه پرتقال بخورم می تونم یه لیوان آب کم کنم

حالا که دستم خیلی بنده و ان شالله تو روزای دیگه میام و سوال هامو میپرسم
بای
سلام
آیا دارو و یا تونیک استفاده می کنی یا قبلا استفاده کردی ؟ هر چه زودتر قطع کن
برای چربی سرت باید شامپوی چای سبز خوبه و ۴۸ ساعت بین شامپوها فاصله بده و مابین این فقط از آب استفاده کن تا چربی کم بشه
طبع بدن رو با خوراکی و سرکه سکنجبین کنترل کن