2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680273 بازدید | 28507 پست
4 ماهه میخورم روزی 2ساعت و نیم هم ورزش میکنم .

کامرون من روغن زیتون رو با روغن نارگیل قاطی کنم بعد تخم سیاهدونه بریزم توش هفته ای 2بار شب تا صبح بزارم خوبه ؟
9 اسفند دکتر سجادیان
کامرون جون واسه روغن های ترکیبی با توجه به اینکه من طبعم گرمه به نظرت کرچک و نارگیل به عنوان روغن پایه خوبه؟ و اینکه آیا عطاری قابل اعتماد که بشه اینا رو ازش تهیه کرد میشناسی؟
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسایی خوبه امتحان کن اگه مشکلی نداشتی که بهتر ولی برای قطع ریزش اول از ماسکها شروع کنید ماسک شنبلیله خوبه

بهاری من با کرچک مشکل دارم زود باعث خارش میشه نارگیل بهتره و روغن زیتون هم پایه هست ، عطاری نه نمیشناسم
بله هر دو گرم هستند نارگیل گرمتره صفحه اول در مورد مقدارش گفته روغن ترکیبی با این ترکیب ملایم هست می تونی مورد و مریم گلی رو بیشتر کنی اگه تحریک داشت

به ازای هر 30 میلی روغن ( نارگیل ،کرچک،زیتون،بادام) یکی از اینا که به موهات بیشتر می سازه یا مخلوطی از دو تا من کرچک و نارگیل رو همیشه می زنم
8 قطره روغن مورد
8 قطره روغن لاوندر (اسطوخودوس)
8 قطره روغن روزماری
16 قطره روغن هویج ( میتونید از روغن مریم گلی هم بجاش استفاده کنید)

دارم گیاهانی که برای چربی خوبه رو تحقیق می کنم
جوشانده های گیاهی مناسب برای پوست سر چرب
2 قاشق سوپ خوری پودر گیاه در 4 فنجان آب به مدت 10 دقیقه بجوشند می تونید بعد از خنک شدن با این تونیکها پوست سر رو ماساژ بدید و بعد از 2 ساعت با آب بشورید و یا با رقیق شده این تونیکها هر کدوم از این ها

برگ گزنه : گرمه
منبع خوبی از ویتامین K و C، فلاونوئیدها، ویتامین B کمپلکس است و ویتامین A. بازسازی و باعث بهبود گردش خون پوست پوست سر شده.

مریم گلی : ملایم برای رویش خوبه و برای ضد چربی

دم اسبی
برای موهای چرب و شوره سر، دارای خواص ضد قارچی و حاوی مقدار زیادی سیلیکا

نعنا خنک و کاهش چربی

پوست درخت بید
دارای خواص ضد التهابی و ضد درد. برای درمان موهای چرب

سلا خانوما

من دیشب این ماسکو به مدت 2 ساعت گذاشتم
جوشونده بابونه و چای سبز + حنا + سدر+ مورد + قهوه مو +آرد نخود خام + زرده تخم مرغ + روغن زیتون + ماست کم چرب

قشنگ حس می کنم موهام داره جون میگیره ولی علی رغم اصراری که داشتم موهام رنگ نگیره و به توصیه دوستان از ماست و قهوه به منظور رنگ نگرفتن استفاده کرده بودم ولی موهای سفیدم رنگ قرمز گرفتن

خیلی بد شده

موهای مشکیم هم هاله ای رنگ قرمز گرفته

حالا چیکار کنم.من عاشق این ماسک شدم تو سری های بعد چیکار کنم موهام رنگ نگیره؟

ممونم اگه کمکم کنید.

راستی لیا جون روغن سیاهدونه رو چجوری استفاده کنم برای موهای سفی؟بعد از حموم ؟؟؟؟دقیق میشه بگی؟چند قطره؟به کف سر یا ساقه مو؟؟؟چه مارکی؟؟؟چند بار در هفته؟

من پدرم و کل عموهام موهاشون طاسی داره اما جلوی سر نه ها وسط سرشون خخخخخخخخخخ

دایی هام یکی شون جلوی موهاش طاس شده اون یکی اصلا طاسی نداره

مامانم و خواهراش موهاشون خوبه

بنظرت من ژنم چجوری میشم؟؟البته من ریزشم کمه ها و چرب، مشکلم نازک و کم حجم بودن و دیر رشد کردنه موهامه

ممنونم از راهنمائیاتون
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
یعنی بعد از این ماسک ، دوباره حننا بزارم؟؟؟؟خسته میشم که هی برم حموم

باور کن شستن این مو خیلی انرژی می گیره ازم

راستی میشه سوالمو راجع به روغن سیاهدونه جواب بدی؟؟؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...